Mali-luotsi Alain Giresse: ”Aurier auttoi pelastamaan Doumbian hengen”

cafNorsunluurannikon ja Malin välisessä MM-karsintaottelussa koettiin lauantaina kauhunhetkiä. Vierasjoukkueen keskikenttäpelaaja Moussa Doumbia, sekä Norsunluurannikon betonista valettu puolustaja, Lamine Koné, törmäsivät puskutilanteessa toisiinsa pahannäköisesti. Doumbia sai ikävän tällin Konén kyynärpäästä, lysähti maahan ja jäi siihen tajuttomana makaamaan.

Malin keskikenttäpelaaja Moussa Doumbia nielaisi törmäyksen johdosta kielensä. Norsunluurannikon puolustaja Serge Aurier ymmärsi heti mistä oli kyse ja Paris Saint-Germainin laitapakki reagoi tilanteessa nopeimmin. Kotijoukkueen tähtipelaaja käänsi tajuttoman Doumbian malilaisten avustuksella kyljelleen. Aurier oli auttamassa miehen kieltä pois kurkusta, jotta avuttomana maassa makaava Doumbia saisi henkeä.

Lääkintähenkilökunta riensi hetkessä paikalle ja sai hoitotoimenpiteiden jälkeen 22-vuotiaan tajuihinsa.

Malin päävalmentaja Alain Giresse kiitteli vuolaasti Aurieria miehen nopeasta reagoinnista.

Lamine Koné, joka on 30 kiloa painavampi kuin Moussa, murskasi hänet täydellisesti kyynärpäällään. Kaikki pelaajat tajusivat, että hän on tukehtumaisillaan. Silloin Aurier ja yksi meidän pelaajista auttoivat hänet kyljelleen ja vetivät kielen pois kurkusta – hän oli lähellä kuolemaa. Aurier reagoi tilanteessa kerrassaan upeasti, Malin ranskalainen päävalmentaja sanoo.

https://twitter.com/ParisNoLimit/status/785935588277059584

Voit katso valitettavan tilanteen täältä.

Edellinen artikkeliVideo: Katso kaikki Etelä-Amerikan MM-karsintakierroksen maalit
Seuraava artikkeliSeksiä tihkuva hyväntekeväisyyskalenteri divarijoukkueelta – katso kuvat!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän