Seksiä tihkuva hyväntekeväisyyskalenteri divarijoukkueelta – katso kuvat!

Atletico Malmi - Kalenteri - Puoliaika.com

Atletico Malmi - Kalenteri - Puoliaika.com

Tulevana sunnuntaina, 16.10.2016, julkaistava poikakalenteri esittelee helsinkiläisjoukkue, Atletico Malmin visuaalisempaa puolta. Kannattajien silmäniloksi toteutettu kalenteri hakee inspiraatiota ikonisista hahmoista, kuvista ja tilanteista tuoden ne nykyaikaan ja joukkueen omaan kontekstiin. Kalentereiden taustalla on myös vahva halu tehdä hyvää keräämällä rahaa vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta tukevaan rahastoon.

Vuodelle 2017 tarkoitettu poikakalenteri tarjoilee Helsingin piirin 3. divisioonassa pelaavan joukkueen rohkeissa kuvissa ja kropat öljyttyinä – mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa ja hyvällä maulla toteutettuna. ”Atletico XXL”-nimeä kantavan kalenterin pääasiallinen teema on ollut hakea vaikutteita tunnetuista maalauksista, patsaista ja valokuvista sekä luoda viittauksia mm. elokuvamaailmasta tuttuihin hahmoihin ja kohtauksiin.

TSEKKAA TÄMÄ:

Heinäkuussa kuvattu ja syksyn aikana tuotettu, uunituore kalenteri kerää samalla varoja hyväntekeväisyyteen. 25 % kalenterin 20 euron myyntihinnasta annetaan lyhentämättömänä vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen tukemiseen. Rahat kohdistetaan Malmin Palloseuran vuonna 2015 perustamaan rahastoon, josta on ollut jo merkittävä apu useammalle taloudellisista haasteista kärsivälle perheelle.

TAITEELLISTA KUNNIANHIMOA

Helsingin Malmilta ponnistavan jalkapallojoukkueen poikakalenteri on jo järjestyksessään toinen. Aiempi kalenteri kuvattiin vuodelle 2014 joukkueen juhliessa 20-vuotista taivaltaan. Tuolloinen loppuunmyyty painos ja kalenterin hankkineilta tahoilta saatu ääripositiivinen palaute kannustivat uuteen julkaisuun.

Tämänkertainen kalenteri on kuitenkin merkittävästi kunnianhimoisempi sekä alkuasetelman että taiteellisten ambitioiden osalta.

– Edellinen kalenterihan tehtiin enemmän ajatuksella ’otetaan kiva tausta ja laitetaan siihen paidattomia futaajia poseeraamaan vapaavalintaisissa asennoissa’. Meillä oli silloinkin ammattilaiskuvaaja ja -editoija sekä riittävästi kykyä heittäytyä, joten kalenterista tuli ilman suuria ennakkovalmisteluitakin todella hyvä. Nyt kuitenkin haettiin selkeästi lisää vaikeusastetta; suunniteltiin jokainen kuva erikseen ja mietittiin sekä henkilövalintoja että rekvisiittoja ihan eri tavalla. Ja se toivottavasti näkyy myös lopputuloksessa, intoilee molempia kalentereita suunnitelleeseen ryhmään kuuluva ja Atleticon joukkueenjohtajana toimiva Janne Vottonen.

Vaikka tavoitteet ja inspiraatiota antavat lähtöteokset ovat olleet osin kunnianhimoisia, on kalenteri tehty kuitenkin pilke silmäkulmassa.

– Kalenteriin valittiin 12, tai kannen kanssa 13, sellaista teemaa, jotka haluttiin uudelleentoteuttaa. Ei niinkään ryppyotsaisesti matkimalla vaan hakemalla vaikutteita näistä kuvista, teoksista ja tilanteista sekä tuomalla ne jollain tapaa nykyaikaan ja tähän meidän omaan kontekstiin sopivan humoristisella otteella, toteaa Vottonen.
Helsingissä 13.10.2016

VALTAOSA TUOTOISTA HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN

Vaikka kalentereiden myynnillä saadaan toki pientä tuottoa myös Atleticon omien harjoituskulujen kattamiseen, halutaan iso osa tuotoista ohjata myös yhteiskunnalliseen hyvään ja futisjunnujen harrastusmahdollisuuksien varmistamiseen näinä taloudellisesti haastavina aikoina. Malmin Palloseuran perustaman rahaston tarkoituksena on nimenomaan keventää heikommista taloudellisista oloista tulevien junioreiden turnaus-, leiri ja varustekustannuksia.

– Jos lasten harrastus päättyy vanhempien heikkoon taloudelliseen tilanteeseen, on se tosi iso sääli lapsen kannalta, sillä futis ja joukkuelajit ihan ylipäänsä tarjoavat mielettömän hienon mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä ihmisenä. Me toivotaan toki, että mahdollisimman moni perhe hyötyisi tästä avustamme, mutta jos me omalla panoksella pystytään varmistamaan, että edes yhden juniorin innostus harrastukseen ja taloudelliset edellytykset säilyvät yli vaikeimpien kausien, on tuki tehnyt tehtävänsä, toteaa Vottonen.

Atleticon pelaajistolle tämä on myös selkeästi sydämen asia ja useammallakin pelaajalla on vahvaa omakohtaista kosketusta näihin teemoihin.

– Jos Atleticon vahvuudet kumpuavat jostain, on se nimenomaan yhteisöllisyydestä ja hyvästä yhteishengestä. Näiden kannalta esimerkiksi erilaiset pelireissut ja leiritykset ovat tehneet ihmeitä. Sama pätee myös junioreihin, joille nämä yhteiset reissut tarjoavat useimmiten lapsuutensa isoimpia elämyksiä ja hitsaavat ryhmää yhteen. Voin kertoa, että niitä reissuja muistellaan vielä myöhemminkin äijäporukoiden saunailloissa. Siksi on iso sääli, jos reissu jää väliin puhtaasti raha-asioiden takia, painottaa Vottonen.

KALENTERIA SAA NETIN KAUTTA

Kalenterista on otettu muutaman sadan kappaleen painos, mutta myös mahdollisiin lisätilauksiin on varauduttu. Ennakkotilauksia otetaankin nyt jo vastaan ja parhaiten omansa hankkiminen onnistuu netin välityksellä täältä. Tarjolla on peruskalenterin lisäksi myös VIP-paketteja kotiinkuljetuksella, signeerauksilla ja omistuskirjoituksella sekä kaulaliinalla varustettuina. Lisätietoa joukkueesta ja kalenterista löytyy osoitteesta atleticomalmi.com/poikakalenteri2017.

KUVAT

atletico-malmi-kalenteri-jalkapallo-puoliaika-com-tapanilan-valloitusatletico-malmi-kalenteri-jalkapallo-puoliaika-com-tico-of-malmiatletico-malmi-kalenteri-jalkapallo-puoliaika-com-koilis-helsingin-huipullaatletico-malmi-kalenteri-jalkapallo-puoliaika-com-kansikuva-atletico-xxlatletico-malmi-kalenteri-jalkapallo-puoliaika-com-helmikuu-oneshadeofyellow

Edellinen artikkeliMali-luotsi Alain Giresse: ”Aurier auttoi pelastamaan Doumbian hengen”
Seuraava artikkeliVideo: Juventus hankki tämän 10-vuotiaan pojan – uskomatonta pallotaituruutta ikäisekseen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän