Malesia yllättävän vahvoilla Vietnamin vieraana?

Torstai ja karsintapelit! Taas karsitaan, joten aika rasvata nivuset ja iskeä kädet konehuoneen puolelle. Aion tunkea rupiset sormeni myös hieman eksoottisempaan kohteeseen. 

Vietnam – Malesia

Kyseessä on Aasian MM-karsintojen toinen vaihe ja varsin mielenkiintoinen matsi – etenkin kertoimiensa valossa. Malesia on ollut viime aikoina pirtsakassa ja nousujohteisessa iskussa; Sri Lanka kaatui odotetusti kotona 6-0, sen jälkeen hävittiin niukasti tasaisen matsin jälkeen kotinurmella Yhdistyneille Arabiemiirikunnille (1-2) ja edellisessä karsintamyräkässä voitettiin Indonesia vieraissa 2-3. Arabiemiirikuntia pidän Vietnamia kovempana futismaana, Indonesia on aavistuksen Vietnamia jäljessä. 

Vietnam on tasoltaan napsun verran Malesiaa edellä, ja kotietukin vietnamilaisia tukee, mutta ryhmien vireet ja vallitseva kokoonpanotilanne antavat pientä aihetta ujoon kokeiluun. Puolustus-keskikenttä-akselilla hääräilevät Dinh Trong sekä Xuan Truong ovat varmuudella isänniltä sivussa, lisäksi muutamalla muulla runkoveivarilla on kyseenalaista vaivaa kropassaan. Malesia pääsee otteluun kutakuinkin parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Pelivalinta

Joukkueiden viime vuoden puolella vääntämät Suzuki cup -kohtaamiset (1-0 Vietnamille ja 2-2) olivat varsin tasaisia – itse asiassa toisen matsin nähneenä voin todeta Malesian olleen aavistuksen hallitsevampi osapuoli. Malesian Draw no bet -kerroin 4,20 kiinnosti sen verran, että päätin siihen pienesti tarttua. Kyllähän kertoimen meikäläisen rasvaisissa papereissa kenties tuolla lukemissa 3,50-3,60 kuuluisi liikkua. Saatanpa olla väärässäkin, mutta sehän selviää helposti katselemalla.

Sellaista ja niin edelleen.

Lisää Aasian MM-karsintakertoimia tästä. 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here