Kroatia jatkaa EM-karsintoja voitokkaasti

E-lohkon piikkipaikalla oleva Kroatia pääsee tänään jatkamaan taivaltaan EM-karsintojen parissa. Vastassa tänään on lohkon kolmantena oleva Unkari, joka on vain pisteen päässä Kroatiasta.

Tämä E-lohko on yllättänyt tasaisuudellaan monet. Kärkikolmikko Kroatia, Slovakia ja Unkari ovat vain pisteen sisällä toisistaan. Lähtökohtaisesti Kroatia on kuitenkin tämän lohkon ehdoton ykkössuosikki, ottaen huomioon joukkueen otteet 2018 MM-kisoissa. Kroatia pelasi finaalissa, kun muut eivät edes kisoissa.

Kroatia on kerännyt viiteen matsiin kymmenen pistettä. Viime kuun matseissa se rökitti Slovakian vieraissa 0-4, mutta toinen vierasottelu Azerbaidžania vastaan meni penkin alle. Bakcell Areenalla jaettiin pisteet 1-1 tuloksella ja lohkojumbo Azerbaidžan keräsi ensimmäiset pisteensä.

Unkarilla on vyöllään viiteen otteluun kolme voittoa ja kaksi tappiota. Viime kuussa se pelasi vain yhden ottelun, häviten Slovakialle kotonaan lukemin 1-2. Kotijoukkueen ainokaisen iski 18-vuotias Dominik Szoboszlai historian ensimmäisellä maajoukkuemaalillaan miesten peleissä.

Kertaalleen illan joukkueet ovat jo näissä karsinnoissa kohdanneet. Kuluvan vuoden maaliskuussa pelattiin Unkarissa Groupama Areenalla. Tästä matsista Kroatialle jäi luu käteen, kun kotijoukkue yllätti altavastaajana voittaen numeroin 2-1. AC Milania edustava Ante Rebic vei vieraat ottelun alussa johtoon, mutta Unkari rankaisi Adam Szalain ja Mate Patkain maaleilla ryöstäen pisteet.

Tänään ei usko riitä Unkarin uuteen yllätykseen. Nyt kroatialaiset pääsevät omalla maaperällään vahvistamaan lohkon johtoasemaansa, joka veisi joukkueen jo hyvin lähelle kohti kisapaikkaa. Joukkueet ovat materiaaliltaan täysin eri kalipeeria, joten pienen tasoituksen kanssa uskaltaa tähän kohteeseen panostaa.

Pelivihje: Kroatia -1.5 (2.15 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Tshekkilegenda lopetti futisuran ja ryhtyi lätkäveskariksi!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here