Madridissa kiehuu – fanit suunnittelevat protestia Sergio Ramosia vastaan!

Real Madrid

Kuninkaallisessa Madridissa kiehuu, eikä syyttä. Viime vuosina Euroopan kenttiä hallinnut Real on aloittanut kautensa surkeasti.

Real Madrid on pelannut kuluvalla kaudella 10 ottelua La Ligassa, joista se on voittanut vain neljä ja kerännyt 14 pistettä. Joukkue majailee La Ligassa vasta yhdeksäntenä. Tämä johti jo siihen, että kesällä suuren kohun saattelemana Santiago Bernabeulle saapunut Julen Lopetegui sai kenkää, reservijoukkuetta valmentaneen Santiago Solarin noustessa väliaikaiseksi valmentajaksi.

Myrsky Espanjan pääkaupungissa ei suinkaan laantunut Lopeteguin lähdön jälkeen, vaan nyt sen silmään on joutunut joukkueen kapteeni Sergio Ramos.

Tuorein kohu sai alkunsa, kun arkkivihollisena tunnettu FC Barcelona kylvetti madridilaisia El Clasicossa lukemin 5-1. Ottelun jälkeen Realin brassitähti Casemiro myönsi rehellisesti, että joukkueen alkukausi on ollut täysi katastrofi, eikä yksikään pelaaja ole suorittanut tasollaan.

Nämä kommentit eivät kuitenkaan Ramosille kelvanneet, sillä hänen mukaansa syyllisten etsiminen ei ole oikea tapa nousta takaisin sinne, josta Real on alkukauden aikana pudonnut.

Real Madridin kannattajaryhmä Grada de Animación on ottanut asiaan kärkkäästi kantaa, asettuen tiukasti Casemiron taakse. Faniryhmä on suunnitellut mielenilmausta ensi viikonlopun Real Valladolid -otteluun, jossa sen on tarkoitus viheltää kovaäänisesti juuri Ramosille.

Vaihtoehtoisesti kannattajat suunnittelevat boikottia, jonka myötä koko fanipääty jäisi tyhjäksi samaisessa Valladolid-ottelussa.

Madridissa kiehuu kunnolla Barcelona-tappion jälkeen

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – – –

Lue myös: Real Madrid antoi potkut Julen Lopeteguille

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here