Video: Sebastian Larsson tasoitti 96. minuutilla ja lensi tuuletuksen jälkeen suihkuun

Ruotsin pääsarjassa nähtiin maanantai-iltana mielenkiintoinen tilanne, kun AIK:n Sebastian Larsson nousi lisäajalla otsikoihin.

Allsvenskanin kärkipään kamppailussa AIK ja Malmö pelasivat 1-1-tasapelin. Vierasjoukkue Malmö meni Anders Christiansenin maalilla johtoon aivan avausjakson lopussa. AIK sai tehtyä tasoitusmaalin lopulta 96. minuutilla.

Pitkään Englannin Valioliigassakin pelannut 33-vuotias AIK:n keskikenttämies Larsson laukoi kauniin vapaapotkumaalin lisäajalla ja ryntäsi saman tien tuulettamaan. Larsson veti liukutuuletuksen suoraan Malmön vaihtopenkin edessä ja erotuomari näytti Larssonille keltaista korttia epäurheilijamaisen käytöksen takia. Larssonilla oli jo keltainen kortti alla, joten mies passitettiin suihkuun ja hän missaa myös seuraavan sarjamatsin.

AIK on Allsvenskanin kärjessä neljän pisteen erolla toisena majailevaan IFK Norrköpingiin. Sarjaa on pelaamatta vielä kolme kierrosta.

Sebastian Larsson laukoo kaunottaren

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.

— —
KATSO MYÖS: FC Lahden kapteeni Mikko Hauhia on pelannut jo 174 ottelua putkeen!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here