Liigakarsinnat käynnistyvät keskiviikkona klo 14:00 Kokkolassa

Jalkapallon Veikkausliigassa ja Ykkösessä pelattiin lauantaina päätöskierros. Samalla saatiin selville karsintojen ottelupari. Ensimmäinen ottelu on keskiviikkona ja toinen lauantaina.

Karsinnoissa kohtaavat kokkolalainen KPV ja turkulainen TPS. Karsinnat käynnistyvät Kokkolassa keskiviikkoiltapäivällä jo klo 14:00. Odotettavissa on jännittävä ja tasainen ottelusarja.

Täksi kaudeksi Ykköseen pudonnut HIFK nousee saman tien takaisin Veikkausliigaan. Nousu varmistui lauantaina, kun joukkue kaatoi vieraskentällä AC Kajaanin numeroin 0-1  Tuomas Mustosen maalilla. Niin ikään suorasta noususta taistellut KPV jäi sarjakakkoseksi. KPV kaatoi päätöskierroksella KTP:n numeroin 3-0.

Klubi 04 ja JJK putoavat tulevaksi kaudeksi Kakkoseen. JJK:n alamäki on ollut jyrkkä, sillä se putosi ensin Veikkausliigasta ja nyt saman tien Ykkösestä.

Veikkausligasta putoaa suoraan Ykköseen PS Kemi. Karsijan paikalle joutui lopulta TPS, joka hävisi sarjan päätöskierroksella mestarijoukkue HJK:lle tylysti numeroin 0-4. Viimeisellä kierroksella vaarassa karsintoihin oli joutua myös IFK Mariehamn ja pahasti alakanttiin tällä kaudella pelannut SJK.

Karsinnat käyntiin keskiviikkona jo klo 14:00

KPV:lta puuttuu karsintaotteluista tärkeä Sebastian Mannström, joka joutui HIFK-toppari Pauli Kuusijärven telomaksi toiseksi viimeisellä sarjakierroksella.

TPS:ltä puuttuu keskiviikon avausottelusta ainakin pelikiellossa oleva Oskari jakonen. Nuori hyökkääjälupaus Sterling Yateke puuttui päätöskierroksen ottelusta HJK:ta vastaan, mutta on toipunut pelikuntoon. Tuossa edellisessä ottelussa Mika Ääritalo jouduttiin ottamaan vaihtoon ja hän ei pelaa keskiviikkona.

Ke 31.10. klo 14:00 KPV vs. TPS
La 03.11. klo 15:00 TPS vs. KPV

Otteluparin voittaja pelaa Veikkausliigassa kaudella 2019.

— —
KATSO MYÖS: FC Lahden kapteeni Mikko Hauhia on pelannut jo 174 ottelua putkeen!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here