Video: Maalivahti teki maalin maalipotkusta Kakkosliigassa – vastustajan molarilta nolo arviointivirhe

Englannin Kakkosliigassa nähtiin melkoinen osuma, kun maalivahti laukoi pallon vastustajan maaliin omasta maalipotkusta.

Cheltenham Town ja Newport County pelasivat 1-1-tasapelin Englannin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla, Kakkosliigassa, tiistai-iltana. Avausjaksolla nähtiin harvinainen osuma.

Ottelu oli pelattu 12 minuuttia, kun vierasjoukkue Newportin maalivahti Tom King laukoi maalipotkun. Potkussa oli voimaa ja myötätuulta, ja pallo leijaili lähes vastustajan rankkarialueen rajalle asti, josta se otti pompun ja meni maaliin asti. Cheltenhamin-maalivahti Joshua Griffiths arvioi potkun täysin väärin.

King ei kohteliaisuussyistä tuulettanut maaliaan lainkaan. Hän kävi pahoittelemassa tilannetta Griffithsilta ottelun jälkeen.

”Minulle kävi melkein samalla tavalla viime kaudella Morecambea vastaan. Siinä tilanteessa ei ole mukavaa olla”, King kertoi Dailymailin haastattelussa.

24 joukkueen Kakkosliigaa on pelattu tällä hetkellä noin 22-24 kierrosta ja kärjessä Cambridge United (24 ottelua, 41 pistettä). Newport County nousi sarjakakkoseksi (22 ottelua, 40 pistettä)

Pallo maaliin maalipotkusta

https://twitter.com/SkySports/status/1351643101979410435

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: 39-vuotias Zlatan dominoi ja teki kaksi maalia – AC Milan jatkaa sarjakärjessä

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here