Maalikimaraa Hollannin ja Ukrainan välillä?

Futiksen EM-kisat on potkaistu toden teolla käyntiin, ja tänään sunnuntaina nähdään kolme matsia. Puoliajan pelivihjeessä siirrytään Amsterdamiin, missä kohtaavat Hollanti ja Ukraina.

Huuhkajat veikkauskisa: voita 500€ + pelipaita!

Kotiedusta hyötyvä Hollanti lähtee mittelöön selkeähkönä ennakkosuosikkina. Kotijoukkueen voitosta on tarjolla kerroin 1,58, kun taas Ukrainan voitosta 6,93. Hollanti on C-lohkossa selvä suosikki painelemaan jatkoon – Ukraina saattaisi hyvinkin olla se toinen jatkoonmenijä.

Hollannin kisakoneesta on ollut kokonaan sivussa pitkäaikaispotilas Virgil van Dijk. Myöskin tähtitoppari Matthis De Ligt on sivussa nivusvamman vuoksi, joten ihanneavauksesta uupuu molemmat topparit. Tämä toki hiukan laskee isäntien osakkeita, mutta Hollannilla on kasassa huippujoukkue joten menestys tuskin jää näistä poissaoloista kiinni.

Ukraina ei lukeudu kisojen kärkijengeihin, mutta se omaa potentiaalisesti yllätysvalmiin pelaajakaartin. Ukrainalla piisaa etenkin tulivoimaa hyökkäyspäässä, mistä päästäänkin tämän päivän pelivalintaan. Vetolapulle isketään ”molemmat joukkueet tekevät maalin” -veto, mistä Coolbet tarjoaa yli kahden kerrointa. Hollannin maalia voidaan pitää lähes itsestäänselvyytenä, mutta Ukrainan osuma ei todellakaan olisi tänään ihme!

Pelivihje: Molemmat joukkueet tekevät maalin (2,02)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here