EM-kisojen C-lohkon kahdessa ottelussa nähtiin paljon maaleja. Hollanti otti lopulta voiton Ukrainasta sunnuntai-illan kamppailussa.

— — — —
Veikkauskisa jokaiseen Huuhkajien peliin: 500€ palkinto + Huuhkajien pelipaita!
— — — —

Hollanti kaatoi Ukrainan numeroin 3-2 (0-0) C-lohkon avauskierroksen ottelussa Amsterdamissa sunnuntai-iltana. Ottelun avausjakso oli maaliton, mutta toisella jaksolla verkot heiluivat.

Hollannin kapteeni Georginio Wijnaldum laukoi 1-0-osuman 52. minuutilla sijoittamalla pallon nätisti maaliin. Wout Weghorst lisäsi johtoa heti 59. minuutilla. Ottelu näytti olevan taputeltu.

Ukrainan Andriy Yarmolenko kuitenkin kavensi 75. minuutilla. Ja vain muutama minuutti myöhemmin Roman Yaremchuk tasoitti numeroiksi 2-2! Hollanti keräsi itsensä, ja Denzel Dumfries puski 3-2-voittomaalin 85. minuutilla.

C-lohkon toisessa kamppailussa Itävalta voitti arvokisadebytantti Pohjois-Makedonian numeroin 3-1 (1-1).