Maaleja Belshinan kotikentällä?

Perjantai ja Valko-Venäjän futisliiga, mitäpä sitä ihminen muuta perjantailta voisi odottaa? Ehkäpä jotain muutakin, mutta mennään näillä nähnäimillä tällä kertaa. En voi väittää olevani Valko-Venäjän liigan fakiiri, mutta jotain yrittelin esille kaivella illan myräkkään liittyen.

Belshina – Gorodeja

Kolmas ottelukierros tarjoaa kahden nollakerholaisen kohtaamisen, kun parin vuoden pääsarjatauon jälkeen sarjanousun suorittanut Belshina sekä viime kaudella pääsarjassa seitsemänneksi juuttunut Gorodeja mittailevat kilpaa pissavehkeitään. Gorodeja ei ole vielä maalitiliään avannut, mutta haalimieni raporttien mukaan joukkueella omat paikkansa kuitenkin kahdessa ensimmäisessä matsissa oli. Belshina hävisi edellisellä kierroksella vieraissa Zhodinolle 1-0 – ensimmäisellä kierroksella tuli tukkaan kotinurmella FC Minskiltä 1-3.

Gorodejaa ei tällä kaudella välttämättä kovin ylös ole sarjassa kaavailtu, Belshina puolestaan tullee taistelemaan kynsin ja tekohampain sarjapaikastaan. Belshina eli viime kaudella vahvan hyökkäyspelaamisensa kautta ja tämän kauden ensimmäinen kotiottelu osoitti, että varsinkin kotinurmella pyritään hyökkäämään vankasti.

Joukkueilta löytyy hyökkäyskalustoista ytyä; jo maalin makuun päässyt Belshina-hyökkääjä Kovel osaa olla vaarallinen ja Gorodejan leirissä neppailevat Arkhipovin veljekset ovat parhaimmillaan yllättävän äreitä. Yläkerrasta löytyy pelotteita, mutta kun alakerrat huokuvat ajoittain epävarmuutta, saattaa lopputulos muistuttaa Belshinan ensimmäisen kotiottelun kaltaista puppelointia.

Mikäli ottelun voittajaa tai kokoonpanoihin liittyviä miinuspuolia pohditaan, näyttäisi huhuraporttien mukaan tällä hetkellä siltä, että erinäiset koronavirushärdellit sekä erimielisyydet ovat johtaneet hyökkääjä Artem Arkhipovin poissaoloon sekä hyökkäävän keskikentän Dmitri Lebedevin poistumiseen seurasta. Kyseiset veivarit ovat olleet joukkueensa runkopelaajia, joten nähtäväksi jää, miten maalitonta alkukautta tänään rakennellaan maalillisemmaksi.

Pelivalinta

Nollakerholaisilla lienee jo kolmannella kierroksella pieni paine voittaa, ja vastuksen ollessa aiempaa miellyttävämpi tullaan myös maalintekopaikkoja näkemään todennäköisesti enemmän. Belshina oli ensimmäisessä kotiottelussaan vaarallinen, mutta kolme päästettyä maalia olivat voittotaistelua ajatellen liikaa. Joukkue lähtee rynnistämään kotinurmella ennakkoluulottomasti, mikä avannee myös Gorodejalle omat paikkansa.

Oman Valko-Venäjälle sijoittuvan rajoittuneen tietämyksen valossa yli kahdesta maalista tarjotusta kertoimesta löytyy ilmaa. Itse tarrauduin torstain ja perjantain välisenä yönä kiinni lukemaan 1,97, nyt kirjoitushetkellä kerroin huitelee vieläkin korkeammalla (2,11). Alle kahdella maalilla veto tappiolliseksi, tasan kahdella maalilla panos takaisin, ja vähintään kolmen byyrin lopputulemasta lappu kotiin.

Joukkueet kohtasivat reilu kuukausi sitten harjoitusottelussa. Tuolloin Belshina poistui kentältä voittajana 2-1 -tuloksen turvin. Kenties näemme vastaavanlaisen lopputuleman myös tänään. Kenties Belshina vääntää vähintään kaksi osumaa yksin.

Sellaista. Onnea pelaileville panostuksiin ja niin edelleen.

Lisää kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here