AC Oulun pelaajat lähdössä maaseudun kausitöihin

Koronakriisi vaikuttaa myös urheiluseuroihin todella rankasti. Kokoontumisten ollessa pannassa AC Oulun pelaajat ovat lähdössä maaseudun kausitöihin.

Useat eri laijien seurat ovat jo aloittaneet lomautukset ja YT-neuvottelut. Useimpien urheiluseurojen harjoittelut ja koko toiminta on keskeytetty. Sarjat päästään avaamaan ihan aikaisintaan kesäkuun puolella.

Ykkösessä pelaava AC Oulu tekee nyt melkoisen tempun, sillä pelaajat ovat lähdössä maaseudulle paiskimaan hommia!

Pelaajat lähdössä kausitöihin

”Useat pelaajamme ovat kiinnostuneita maaseudun kausitöistä ja olemme valmiita raskaisiinkin töihin. Siksi pelaajamme ilmoittautuivat maaseudun kausitöihin”, kertoo AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen.

”Jos pelaajat saataisiin muihin töihin pelitauon ajaksi, säästäisi seura palkkakuluissa ja vastaavasti maatilat saisivat kausityöntekijöitä. Näin kaikki voittaisivat”, jatkaa Meriläinen.

Koronakriisi uhkaa monien urheilijoiden toimeentuloa ja seurojen taloutta. Peli- ja harjoitustoiminnan ollessa keskeytettynä, on seurojen talous tiukoilla. Yksi tällainen seura on AC Oulu Oy, jossa osa pelaajista saa toimeentulonsa täysin vain pelaamisesta ja osa opiskelee osittain tai tekee muita töitä.

”Meillä olisi seurassa varmasti hyvässä fyysisessä kunnossa olevia pelaajia, jotka ovat valmiita tekemään raskastakin työtä. Teemme työnhakuilmoitukset www.töitäsuomesta.fi -palvelussa, ja toivottavasti pääsemme nopeasti töihin”, kertoo AC Oulun maalivahti Juhani Pennanen. 

Lähde ja koko juttu: MTK

— —
KATSO MYÖS: Video: Naurettava vaparikuvio Englannin aladivarissa – paperilla loistava, toteutus farssi
KATSO MYÖS: Video: Brassijunnu ottaa Neymarilta putket treeneissä – ja se ei miellytä Neymaria

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here