Zhodinoa triplauslapulle jäätävällä markkinatopilla

Torpedo Zhodinoa lähtee triplauslapulle jäätävällä markkinatopilla, kun Valko-Venäjän pääsarja tarjoaa jälleen pelattavaa. Vastassa on viime aikoina rajusti kontannut Dinamo Minsk.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3.00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Dinamo Minsk – Torpedo Zhodino

Kauden kahdella tappiolla aloittanut Dinamo Minsk on tänään kovan paikan edessä. Vieraaksi Dinamo Stadionille saapuu Torpedo Zhodino, joka on vakuuttanut ensimmäisissä matseissaan. Kahden ottelun saldona on kaksi kappaletta 1-0 voittoja, jolle tänään on toiveissa jatkumoa.

Viime kaudella joukkueiden molemmat kohtaamiset menivät Zhodinolle. Tällä stadionilla viime juhannuksen aikaan Dinamo ei pystynyt pysäyttämään Zhodinoa ja tuloksena oi nöyryyttävä 0-3 vierasvoitto. Myöhemmin edelliskaudella Zhodino hoiteli omalla kotikentällään Dinamon jopa 4-0. Ei olisi siis mikään shokki, että voitto tulisi tänäänkin.

Dinamon konttaus tuskin jatkuu pitkään. Joukkue on sangen laadukas kyseiseen sarjaan, mutta kierrettä voi olla vaikea pysäyttää tällä hetkellä. Tappiot FC Minskille ja Rukh Brestille olivat yllätyksiä, sillä Dinamo lähti molempiin matseihin selkeänä ennakkosuosikkina. Torpedo on vastaavasti pelannut hieman heikompia joukkueita vastaan, mutta puhdas rekordi ja edellisten keskinäisten dominointi antaa uskoa menestykseen.

Kerroin vieraille on ainakin kohdillaan. Coolbetin Päivän Pelinä oleva kohtaaminen tarjoaa ylivoimaisen markkinatopin Zhodinolle. Tähän ei voinut olla tarttumatta ja vieraiden kelkassa istutaan tukevasti.

TRIPLAAMAAN!

Video: Kaikkien aikojen kehnoin paitsioliputus Kiinan futisliigassa vuonna 2015

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here