21-vuotias brittipelaaja Luke Plange oli häikäisevässä vireessä päästessään toisella jaksolla kentälle Veikkausliigassa.

HJK kaatoi kotikentällään SJK:n numeroin 4-1 (1-1) Veikkausliigassa perjantai-iltana. Ottelun hahmoksi nousi hattutempun vartissa tehnyt Klubi-hyökkääjä Luke Plange.

Englannin Valioliiga-seura Crystal Palacen organisaatiosta tämän kauden lainasopimuksella HJK:ssa pelaava Plange vaihdettiin kentälle 71. minuutilla. Pian tuon jälkeen hän teki kolme maalia noin 15 minuutissa.

Varsin vaisusti alkukauden aikana esiintynyt Plange on tehnyt nyt viisi sarjamaalia. Tahmeasti alkukaudella pelannut Klubi nousi sarjakolmoseksi, toki muita enemmän pelanneena.

Luke Plange tekee kolme

Edellinen artikkeliEM-kisat – B-lohko tarjoaa huippuotteluita heti turnauksen alkuvaiheessa
Seuraava artikkeliVideo: JIPPO-maalivahdilta iso kömmähdys – TPS:n Albijon Muzaci sai tehdä tyhjiin Ykkösliigassa