Major League Soccerin kausi 2022 on pyörähtänyt käyntiin. CF Montrealin 23-vuotias hyökkääjä Lassi Lappalainen avasi heti maalihanat.

Philadelphia Union kaatoi vieraskentällä CF Montrealin numeroin 1-2 (1-0) Major League Soccerissa viikonloppuna.

Ottelun avausmaali nähtiin reilun puolen tunnin kohdilla. Ismael Kone syötti pallon Lassi Lappalaiselle, joka laukoi melkoisella kaarella pallon taidokkaasti takanurkkaan. Montrealin 1-0-johdossa mentiin myös tauolle.

Vierasjoukkue Philadelphia tuli toisen jakson alussa rinnalle ja ohi. Ensin Alejandro Bedoya tasoitti 53. minuutilla ja sitten Daniel Gazdag teki voittomaalin 56. minuutilla.

Molemmat joukkueet pelaavat Itäisessä konferenssissa. Sekä Itäisessä että Läntisessä konferenssissa on mukana 14 joukkuetta.