Seurajoukkueiden MM-kisat pelattiin Qatarissa. Lauantaina pelatussa finaalissa Liverpool kaatoi Flamengon.

Euroopasta seurajoukkueiden MM-kisoihin osallistui Mestarien liigan hallitseva mestari Liverpool, joka tuli mukaan turnaukseen viime keskiviikkona pelattuu välierävaiheeseen. Liverpool kaatoi välierissä meksikolaisen Monterreyn numeroin 1-2.

Qatarin Dohassa lauantaina pelatussa finaalissa Liverpool voitti brasilialaisen Flamengon jatkoajalla numeroin 1-0. Voittomaalin teki 99. minuutilla punapaitojen brassihyökkääjä Roberto Firmino. Liverpool oli kehissä ykkösmiehistöllään, ja otteluruuhka jatkuu joulun jälkeen Valioliigan otteluilla, joita tulee kolme alle viikkoon.

Seurajoukkueiden MM-kisoihin osallistuvat Kansainvälisen jalkapalloliiton kuuden maanosajärjestön parhaat joukkueet.