Coolbetin Tuplauksen finaalipäivä!

Vimeinen tuplausviikko ennen joulua on tuonut kotiin kuusi perättäistä osumaa. Tänään sunnuntaina on käsillä finaalipäivä, johon hyökätään parilla kohteella.

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Homma pistetään pakettiin päivän kahdella Valioliiga-matsilla. Sarjassa jumbona oleva Watford isännöi Manchester Unitedia ja vieraat ovat luonnollisesti suosikkeja. Kuitenkin, mojovalla tasoituksella uskalletaan lähteä Watfordin kelkkaankin. Toisessa matsissa on kuuma Lontoon paikallisottelu, jossa Jose Mourinhon Tottenham saa vieraakseen Chelsean. Spurs on heilutellut runsaasti vastustajien maaliverkkoja ja luotetaan siihen, että niin käy tänäänkin.

Aiemmat tuplausvihjeet on jaettu Vetosampon Telegram-ryhmässä, johon pääset tästä linkistä.

COOLBETIN KERTOIMIIN

Video: Liverpool voitti seurajoukkueiden MM-kultaa – Firmino ratkaisi jatkoajalla

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here