Liverpool vietti maalijuhlia Hull Cityn kustannuksella – katso maalipotpuri tästä

premierliigJames Milner paukutti kaksi rankkarimaalia, kun Liverpool murskasi Hull Cityn 5-1 lukemin ja nousi samalla Valioliigataulukon kärkinelikkoon.

Liverpool on tällä hetkellä kenties Valioliigan viihdyttävin joukkue. Saksalainen Jürgen Klopp on saanut liverpoolilaiset pelaamaan mieleisellään tavalla ja joukkueen hyökkäyspelaaminen on ajoittain kerrassaan loistavaa.

Eilisessä Hull City -kamppailussa punapaidat pistivät ison vaihteen silmään ja takoivat taululle 5-1 lukemat. Maalijuhlat avasi keskikenttämies Adam Lallana. Ottelun 29. minuutilla Hull-pakki Ahmed Elmohamady torjui kädellään Philippe Coutinhon laukauksen. Tilanteesta vihellettiin Liverpoolille rankkari ja Elmohamady passitettiin punaisella kortilla suihkuun. Liverpoolin rankkarispesialisti James Milner pussitti pilkun sisään ja kotijoukkue siirtyi 2-0 johtoon.

Sadio Mané osui vielä 36. minuutilla vieden Liverpoolin 3-0 taukojohtoon. Hull Cityn keskikentän tsempparipelaaja David Meyler kavensi lukemat 51. minuutilla 3-1 maalillaan, mutta välittömästi seuraavalla minuutilla Coutinho ampui ottelun upeimman maalin.

Daniel Sturridgen haasto Hullin boksissa 70. minuutilla johti kotijoukkueen toiseen rankkariin, jonka Milner ampui sisään.

Loppulukemat Liverpoolille 5-1 ja vierasjoukkueen hienosta alkukaudesta on jäljellä muisto vain. Hull Cityn edellisestä voitosta liigassa on nyt yli kuukausi, kun taas Liverpool on Manchester Cityn ohella sarjan kuumin joukkue.

Katso ottelun maalikooste tästä: (jos video ei toimi, katso maalit tästä)