Arsenal namutteli 3-0 voittoon Chelseasta – Conte: ”Olemme hyviä vain paperilla”

premierliig

Ennakolta viikonlopun kiinnostavin ottelu Valioliigassa oli Lontoon derby Arsenalin ja Chelsean välillä. Joukkueiden tasoero oli kuitenkin merkittävä ja Tykkimiehet namuttelivat helppoon 3-0 voittoon Arsène Wengerin suureksi riemuksi. Chelsea-valmentaja Antonio Conten kommentit ottelun jälkeen ovat raju reality-check monille Chelsean pelaajille.

Chelsea on jo vuosia ollut kenties se kaikkein vaikein vastustaja Arsenalille. Tykkimiehet ovat viimeksi onnistuneet nappaamaan paikallisvastustajansa päänahan Valioliigassa syksyllä 2011. Eilisessä kamppailussa Arsène Wengerin miehistö näytti kuitenkin kaapin paikan Chelsealle ja dominoi ottelua näytöstyyliin.

Ottelun ensimmäisestä maalista vastasi Arsenalin talismaani, Alexis Sánchez. Chileläinen prässäsi Chelsea-toppari Gary Cahillia tekemään järkyttävän virheen ja Sánchez kiitti iskemällä läpiajon Thibaut Courtoisin vartioimaan Chelsea-maaliin. Virhe oli Cahilille jo toinen samanlainen lähiaikoina. Viimeksi mies menetti vastaavassa tilanteessa pallon Swanseaa vastaan, joka myöskin johti vastustajan maaliin.

Sańchezin avausmaalin jälkeen Arsenal namutteli nopeasti 2-0 johtoon. Maali edusti täydellisesti sitä, mitä Wengerin joukkueen pelaaminen parhaimmillaan on. Theo Walcott viimeisteli kotijoukkueen upean syöttökombinaation päätteeksi 2-0 maalin sinipaitojen verkkoon.

3-0 taukojohdon ja ottelun viimeisen maalin arkkitehtinä oli jälleen säkenoivä Sánchez. Mesut Özil ja Barcelonasta aikoinaan hankittu chileläinen neppailivat keskenään vetopaikan saksalaiselle ja Özilin kumura pomppasi hölmistyneen Courtoisin yli tolpan kautta verkkoon.

Chelsea-luotsi Antonio Conte oli todella pettynyt lopputulokseen ja tilitti joukkueensa olevan hyvä ”vain paperilla”.

– Mitä tapahtui? Meillä oli ensimmäisestä minuutista lähtien väärä asenne ottelussa. Pelasimme todella huonon ottelun organisoitua ja hyvin valmistautunutta joukkuetta vastaan, Conte tilitti tv-kameroiden edessä.

Italialaiskoutsi ei kuitenkaan alkanut osoittamaan syyttävää sormea yksilöitä kohtaan vaikka Chelsean peli mureni Cahillin töppäyksen jälkeen.

– Voitamme ja häviämme joukkueena. Jos joku väittää meidän olevan valmiita taistelemaan mestaruudesta, kehoittaisin heitä odottamaan. Meidän täytyy paiskia paljon töitä, jotta voimme olla hyviä myös kentällä eikä vain paperilla, murheellinen Conte myönsi.

Chelsea on jo kahdeksan pisteen päässä liigaa johtavasta Manchester Citystä, eikä lontoolaisten peli ole lähelläkään optimaalista tasoa. Arsenal puolestaan on hyvässä iskussa ja sarjataulukon sijoitus on mukavasti kolmas.

Katso ottelun maalit tästä: (mikäli video ei toimi, voit katso koosteen tästä linkistä)

http://dai.ly/x4totfa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän