Liverpool kaatoi West Hamin 4-1 ja nousi sarjakakkoseksi

Liverpool West Ham puoliaika

Liverpool voitti kotikentällään West hamin numeroin 4-1 (1-0) lauantaina Englannin Valioliigassa. Samalla Pool nousi ainakin väliaikaisesti sarjakakkoseksi.

Jürgen Kloppin (kuvassa) luotsaama Pool meni 29. minuutilla 1-0-johtoon Emre Canin osumalla. Näissä numeroissa mentiin myös tauolle.

Toisella jaksolla nähtiinkin sitten enemmän osumia. Ensin 51. minuutilla Mohamed Salah teki 2-0 ja muutamia minuuttia myöhemmin Roberto Firmino viimeisteli 3-0-osuman. West Hamin Michail Antonio kavensi 59. minuutilla, mutta Sadio Mane teki 4-1-loppulukemat 77. minuutilla.

Liverpool nousi sarjakakkoseksi

Kotivoitollaan Pool nousi Valioliigan kakkoseksi 57 pisteellään, kun joukkue on pelannut 28 ottelua. Ykkösenä porskuttava Man City on pelannut yhden ottelun vähemmän ja sillä on kasassa 72 pistettä. Kolmosena olevalla Man Unitedilla on niin ikään yksi ottelu vähemmän pelattuna ja kasassa 56 pistettä.

Alakanttiin tällä kaudella pelannut West Ham on sarjassa sijalla 13, ainoastaan kolme sarjapistettä putoamisviivan yläpuolella.