Girona v Barcelona lionel messi puoliaika

Barcelonan hypertähti Lionel Messi oli lauantai-iltana jälleen hyvällä pelipäällä, kun Barcelona murskasi La Ligan kamppailussa Gironan numeroin 6-1 (4-1). Messille kaksi osumaa, joista toinen oli kaunotar.

Girona meni ottelussa 0-1-yllätysjohtoon heti 3. minuutilla, mutta sen jälkeen kyyti oli kylmää. Luis Suarez tasoitti 5. minuutilla ja Messi teki 2-1-maalin 30. minuutilla.

Messin 3-1-osuma 36. minuutilla oli kaunis. Barca sai vapaapotkun noin 22 metristä ja pallon taakse asettui tottakai Messi. Gironan muuri teki klassisen hypyn ja Messi aavisteli tuon tempauksen laukoen pallon muurin alta maaliin. On se kova!

Suarez teki vielä avausjakson lopussa 4-1-maalin. Toisella jaksolla Philippe Coutinho lisäsi johtoa ja Suarez kruunasi hienon iltansa tekemällä kolmannen maalinsa ja sinetöimällä loppunumeroiksi tylyt 6-1.