ranskan aladivarissa puoliaika

Ranskan 3. korkeimmalla sarjatasolla nähtiin perjantaina kaksi erittäin tyylikästä maalia – ja vieläpä samassa ottelussa. Molemmat maailmanluokan osumia ilman muuta!

Lyon la Duchere ja Entente SSG pelasivat 2-2-tasapelin Nationalin sarjamatsissa perjantaina. Molemmat joukkueet tekivät yhden kerrassaan upean maalin ja tällaisia kaunokaisia kyllä kelpaa katsella.

Vieraiden William Sea Nessemon laukoi hämmentävän kauniilla skorpionisaksipotkulla 1-1-tasoituksen 29. minuutilla. Kotijoukkueen Matthieau Ezikian puolestaan laukoi kulmapotkusyötöstä mahtavalla tykityksellä 2-2-tasoituksen 90. minuutilla.

Ranskan aladivarissa upeita maaleja

Nessemonin tekemä todella kaunis 1-1-tasoitusmaali nähtävissä 1:00 kohdilla ja Ezikianin tekemän 2-2-tasoitusmaali nähtävissä videon kohdasta 2:30 kohdilta.

Jos video ei avaudu, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Lisää uutisia ranskalaiskentiltä löytyy verkkosivuiltamme TÄÄLTÄ.