Real Madrid teki mahtavan nousun – Karim Benzema laukoi ratkaisumaalin jatkoajalla

Niin vaan kampesi Real Madrid itsensä Mestarien liigan finaalin, kun joukkue teki upean nousun loppuhetkillä.

Real Madrid kaatoi kotikentällään Manchester Cityn jatkoajan jälkeen numeroin 3-1 (0-0) Mestarien liigan välierien toisessa osaottelussa keskiviikkoiltana.

Avausosaottelu Manchesterissa päättyi Cityn 4-3-voittoon. Toisen osaottelun avausjaksolla ei maaleja nähty, mutta toisella jaksolla verkko heilui. Riyad Mahrez vei Cityn 0-1-johtoon 73. minuutilla, ja ottelupari näytti jo alkaneen ratketa, sillä Real tarvitsi kaksi maalia viedäkseen ottelun jatkoajalle.

Real ei luovuttanut, vaan joukkue todellakin teki kaksi maalia lopussa. Ensin 90. minuutilla Rodrygo viimeisteli tasoitusmaalin Karim Benzeman syötöstä. Ja vain minuuttia myöhemmin Rodrygo teki 2-1-maalin Marco Asension syötöstä. Melkoinen temppu vaihtomieheltä! Edessä oli jatkoaika.

Ratkaisumaalin tekijänä toimi Realin huippuvireinen hyökkääjä Benzema, joka laukoi 3-1-voittomaalin rankkarista 95. minuutilla. Näin Real Madrid etenee Liverpoolin seuraksi finaaliin.

Mestarien liigan finaali Real Madrid vs. Liverpool pelataan Pariisissa lauantaina 28. toukokuuta.

KATSO MYÖS: Video: Liverpool etenee Mestarien liigan finaaliin – toisen jakson maalikimara ratkaisuna