australian liigassa adrian puoliaika

Australian jalkapalloliigassa, Hyuyndai A Leaguessa, pelattiin sunnuntaina Sydneyn paikallismatsi, jonka hahmoksi nousi kaksi maalia tehnyt 31-vuotias puolalainen keskikenttäpelaaja Adrian Mierzejewski.

Hyundai A Leaguen ylivoimaisessa kärjessä porskuttava FC Sydney kaatoi kotikentällään Western Sydney Wanderersin numeroin 3-1 (1-1).

Sarjakutosena majaileva vierasjoukkue Western Sydney Wanderers meni 0-1-johtoon heti 10. minuutilla Oriol Rieran osumalla. Sen jälkeen alkoi Mierzejewski-show.

Mierzejewski tasoitti aivan avausjakson lopussa ja kyseessä oli eittämättä yksi kauden komeimmista osumista – vapaapotku 25 metristä tyylikkäästi ylärimapompun kautta maalin kattoon. Mierzejewski teki 2-1-voittomaalin 55. minuutilla ja Bobo viimeisteli 3-1-loppulukemat 73. minuutilla.