Leicester valmiina painamaan Newcastlen maanrakoon

Leicester on valmiina painamaan Newcastlen maanrakoon, kun Triplauksessa ounastellaan King Power Stadiumille maalirikasta iltapuhdetta.

Miksi lyödä vetoa Coolbetillä?

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Iltakymmeneltä mitellään Valioliigassa, kun UCL-paikoista taisteleva Leicester isännöi putoamisviivan yläpuolella olevaa Newcastlea. Harakat ovat keränneet yhdeksän pisteen hajuraon viivan alla olevaan Fulhamiin, joten voisi jopa väittää tätä kohtalaisen panoksettomaksi otteluksi vieraille. Tästä saatiin inspiraatio myös Triplauslapulle.

Pelataankin Leicesterin 2.5 maalin overia. Kettujen hyökkäyksessä painava Kelechi Iheanacho on hirmuvireessä ja viereltä löytyvä Jamie Vardy janoaa taatusti myös onnistumisia. Leicester painoi edellisessä keskinäisessä tällä stadikalla tylyt 5-0 lukemat tauluun ja samanlaiset kelpaisivat myös tänään.

Jotta vaadittu kolmen kerroin saadaan täyteen, isketään Veikkausliigaa myös kupongille. Veikkausliigaan täksi kaudeksi palannut KTP on ennakoitu sarjan häntäpäähän ja vieraaksi saapuva Honka taas sinne taulukon toiseen päähän. Espoolaisten ylivertaisella materiaalilla isäntiin verrattuna tämän pitäisi taittua tuplamerkillä Hongalle.

TRIPLAUKSEEN!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here