Afrikan mestaruusturnauksessa pronssipelin vuoro

Afrikan mestaruusturnauksessa on keskiviikon ratoksi luvassa pronssiottelu, jossa kohtaavat Tunisia ja Nigeria. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Afrikan mestaruusturnauksessa on vuodelta 2016, kun maat pelasivat samassa alkulohkossa. Tällöin päädyttiin numeroihin 1-1. Nigeria on kertoimien valossa ohuesti suosikki tähän otteluun. Pelivihje haetaan molempien joukkueiden maalista.

Välierät olivat erittäin tiukkoja pelejä. Tunisia taipui omassa välierässään Senegalille vasta jatkoajalla, kun epäonnekas Dylan Bronn sohi pallon omaan verkkoon. Molemmat joukkueet saivat tämän lisäksi rangaistuspotkun viimeisen vartin aikana. Ensin epäonnistui Tunisian Ferjani Sassi, jonka jälkeen Senegalin Henri Saivet kämmäsi oman yrityksensä.

Nigerian mahdollisuudet loppuotteluun sulivat aivan varsinaisen peliajan viimehetkillä. Turnauksen paras maalintekijä Odion Ighalo toi ottelun loppupuolella Nigerian ensin tasoihin rankkarista ja pitkään näytti, että pelataan jatkoaika. Kairoon saapuneet algerialaisfanit saivat kuitenkin riemastua, kun Manchester Cityn tähtipelaaja Riyad Mahrez vei Algerian finaaliin lisäajan viidennellä minuutilla.

Nigerialla on mykistävä rekordi pronssipeleistä Afrikan mestaruusturnauksessa, sillä sen voittoprosentti on mitalipeleissä kaikkein suurin. Nigerialaiset ovat pelanneet historian saatossa seitsemän pronssiottelua voittaen niistä jokaisen. Nyt pelataan kuitenkin molempien joukkueiden maalia, sillä nigerialaisten pelit ovat olleet runsasmaalisia läpi turnauksen. Usko on siihen, että pronssiottelussa verkko heiluu useammankin kerran, kun päästään suhtkoht paineitta pelaamaan.

Pelivalinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin (2.00 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: HJK:n pelit Mestarien liigan karsinnoissa jatkuvat – vastassa Punainen tähti

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here