AC Oulun ahdinko kotinurmella ei ota loppuakseen

AC Oulun ahdinko kotinurmella on ollut karmaisevaa tällä kaudella. Kun eletään heinäkuun loppupuolta, eikä sarjan ylivoimainen ennakkosuosikki ole vielä voittanut Raatin stadionilla, voidaan puhua katastrofista. Tänään vieraita saapuu Porista, kun Musan Salama lähtee haastamaan oululaisia.

Ykköstä on takana jo 14 kierroksen verran ja sarjanousija MuSa on komeasti neljäntenä sarjataulukossa. Porilaiset ovat olleet yllättävän hyviä ja Taiki Kagayama on tehnyt tällä kaudella jo kuusi osumaa. Japanilainen on tällä määrällä Ykkösen maalipörssissä jaetulla nelossijalla. MuSan kolme edellistä vieraspeliä ovat päättyneet hyvin tuloksin. Viimeksi irtosi tasapeli Pietarsaaren Jarosta, jota edelsi voitot Kajaanista ja Tepsistä.

Ennen kauden alkua ei todennäköisesti ensimmäinenkään suomalaisen jalkapallon seuraaja olisi uskaltanut väittää, ettei AC Oulu ole heinäkuun puoliväliin mennessä voittanut kotikentällään. Seitsemästä kotiottelusta saldona on viisi tasapeliä ja kaksi tappiota. Tämän aikana on ehditty myös vaihtaa päävalmentajaa. Mika Lähderinne sai väistyä Rauno Ojasen tieltä, jolla on pitkä historia AC Oulun peräsimestä. Ojasen pelitapa näkyy AC Oulun pelaamisessa siten, että vähämaaliset nyhjäykset ovat historiaa, mutta omissa soi tehtyjen maalien kanssa tasatahtiin.

Joukkueet kohtasivat Porissa aiemmin tällä kaudella. Se ottelu päättyi MuSan 1-0 voittoon, Kagayama iski ottelun ainokaisen. Vaikka oululaisten alkukausi on ollut totaalisen mollivoittoinen, sen kertoimet pysyvät matalina ottelusta toiseen. Tästä syystä pelivalinta kohdistuu siihen, että MuSa pelaa vähintään tasapelin Raatissa. AC Oulun ensimmäistä kotivoittoa saadaan siis odotella vähintään elokuulle saakka.

Pelivalinta: MuSa +1 (2.35 @Coolbet). Veto osuu, mikäli peli päättyy tasapeliin tai MuSa:n voittoon.

LYÖ VETOA!

Lue myös: Jalkapallohistorian surkein rankkari nähtiin Englannissa vuonna 1991 – katso video

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here