KuPS:n taistelu ei riittänyt – putosi Eurooppa-liigasta

KuPS Kuopio
KuPS Kuopio

KuPS taisteli Legia Varsovaa vastaan Kuopiossa maalittoman 0–0-tasapelin. Legialle tulos riitti jatkopaikkaan.

Kuopion Palloseuran tie Eurooppa-liigassa päättyi toisella karsintakierroksella, kun Puolan pääsarjan suurseura Legia Varsova eteni jatkoon yhteismaalein 0-1. Torstaina Kuopiossa pelatussa loppuunmyydyssä ottelussa pelattiin maaliton tasapeli.

Alla Kuopion Palloseuran twiitti ottelun päätyttyä

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ

Ottelussa ei dramatiikkaa puuttunut. Vierasjoukkue sai rankkarin 86. peliminuutilla, mutta kuopiolaisten maalia vartioiva Otso Virtanen torjui kuitenkin komeasti Sandro Kulenovicin laukauksen.

Hetkeä myöhemmin kuopiolaiset saivat pallon maaliin 89. minuutilla. Kotijoukkue joutui kuitenkin pettymään, sillä osuma tuomittiin paitsioksi. Lisäajalla nähtiin myös kyseenalainen tilanne, jossa KuPS:n pelaajat viittelöivät käsivirheen merkiksi.

Dramatiikasta ja molempien joukkueiden useista maalipaikoista huolimatta Kuopiossa ei kumpikaan joukkue päässyt siirtämään palloa vastustajan verkkoon.

Kuopiossa useamman kauden pelannut 28-vuotias keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen kiitti kotiyleisöä mahtavasta tuesta Twitter-tilillään.

Alla Petteri Pennasen twiitti ottelun päätyttyä. 

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ 

– Aivan USKOMATON tuki katsomossa meillä tänään, jopa paras mitä on tullut koettua. Kukaan ei saanut palkintoa tästä illasta ja se sattuu todella paljon. Kaikkia muitakin varmasti nyt ottaa päähän, mutta meillä on todella hieno seura josta on monella tapaa syytä olla ylpeä, kertoi Pennanen Twitter-tilillään.

Lue myös: HJK:lta komea voitto Punaisesta tähdestä – ei riittänyt jatkopaikkaan

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here