KuPS on vielä kiinni europeleissä

KuPS on on ison haasteen edessä. Vastassa on tämän vuosikymmenen menestynein seura Puolassa, Legia Varsova. Loppuunmyyty KuPSin kotistadion Savon Sanomat Areena antaa tänään täyden tukensa kotijoukkueelle ja se varmasti tuo taistelutahtoa Jani Honkavaaran luotsaamalle miehistölle.

Ensimmäinen osaottelu Varsovassa jätti jännitettävää toiseen osaan Kuopioon. Kotijoukkue Legia teki ottelun ainokaisen ensimmäisen kympin aikana. Toppari Mateusz Wieteska puski Valeriane Gvilian lähettämän kulmapotkun ohi Otso Virtasen. Virtanen oli kuitenkin liekeissä läpi ottelun ja pysäytti Legian vaaralliset tilanteet useaan otteeseen.

KuPS pelasi sunnuntaina Veikkausliigaa KPV:tä vastaan Kokkolassa. Tuloksena oli 2-1 tappio, mutta tälle ei pidä antaa liikaa painoarvoa. Kokoonpanossa oli paljon rotaatiota. Katseet ovat kokoajan olleet tässä ottelussa ja on selvää, että KuPS hakee euromenestystä jopa Veikkausliigan kustannuksella.

Legian vire on vielä vähän hakusessa. Puolalaiset voittivat viikonloppuna sarjaottelun Koronaa vastaan, mutta tuoreessa muistissa on joukkueen hankaluudet gibraltarilaista Europaa vastaan. Joukkue jäi viime kaudella europeleistä rannalle luxemburgilaista Dudelangea vastaan ja tänään KuPSilla on kaikki mahdollisuudet jyrätä tästä parista jatkoon.

Pelivihje haetaan molempien joukkueiden maalista. KuPS yrittää varmasti lähteä pitämään palloa ja hakemaan hyökkäyksiä, joita Lucas Rangel viimeistelee tuttuun tapaansa tehokkaasti. Mikäli KuPS saa tehtyä maalin, pitää Legian vastata siihen hyökkäyksillään, tai muuten puolalaisnippu joutuu pulaan.

Pelivalinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin (2.03 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: HJK:lta komea voitto Punaisesta tähdestä – ei riittänyt jatkopaikkaan

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here