HJK:lta komea voitto Punaisesta tähdestä – ei riittänyt jatkopaikkaan

Nikolai Alho

HJK:n taival jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa päättyi toiselle kierrokselle.

Helsingin jalkapalloklubi voitti kotikentällään Belgradin Punaisen tähden eli Crvena Zvezdan lukemin 2–1. Mestarien liigan jatkopaikkaan se ei riittänyt, sillä otteluparin avausosa oli päättynyt Serbiassa Punaisen tähden 2–0-voittoon. Tämä tarkoittaa sitä, että belgradilaiset etenivät jatkoon yhteismaalein 3–2.

HJK:n Sebastian Dahlström vei helsinkiläiset johtoon toisen puoliajan alussa kauniin kuljetuksen ja laukauksen päätteeksi. Serbialaisten Dusan Jovancic laukaisi tasoituksen noin kymmenen minuuttia myöhemmin. Jännittävään otteluun saatiin ratkaisu lisäajalla, kun Riku Riski viimeisteli 2–1-loppunumerot.

Punaisen tähden valmentaja Vladen Milojevic ylisti HJK:n esitystä Iltalehden haastattelussa. 

– Tällä kertaa kentällä esiintyi se oikea HJK. Se pelasi fantastisesti. Joukkue on selvästi tottunut esiintymään tällaisella alustalla.

– HJK ei ole heikko joukkue. Kunnioitamme suomalaista futista. Esimerkiksi Teemu Pukki on tehnyt hyvää työtä. Minun pitää onnitella HJK:ta ja sen nuorta valmentajaa voitosta ja hyvästä matsista, Milojevic lisäsi.

Alla HJK:n Twitter-tilillä julkaistu koostevideo ottelusta. 

https://twitter.com/hjkhelsinki/status/1156675156347109376

Mikäli koostevideo ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ

Serbialaisten voittaminen lisää toivekkuutta helsinkiläisseurassa, sillä HJK:lla oli ennen keskiviikkoa takanaan peräti neljä voitotonta ottelua. Helsinkiläisten valmentaja Toni Koskela oli tyytyväinen joukkueen esitykseen Iltalehden tekemässä haastattelussa. 

– Toivottavasti tämä voitto kohottaa itseluottamusta. Ei ole kamalan yleistä, että teemme kaksi maalia tai pelaamme näin hyvin tällaista vastustajaa vastaan, Koskela totesi ottelun jälkeen.

Katso myös: Klassikkovideo: David Jamesin älytön moka lahjoitti maalin Wolfsburgille

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here