KuPS:lle kova vahvistus hyökkäykseen – Tuco palaa Suomeen

KuPS:lle Tucon tuoma hyökkäyspään vahvistus tulee tarpeeseen, sillä Rasmus Karjalainen siirtyi hiljattain hollantilaisen Fortuna Sittardin riveihin.

Veikkausliigan kolmannella sijalla majaileva kuopiolainen KuPS julkaisi sunnuntaina mielenkiintoisen hankinnan, kun se tiedotti Ariel Thierry Ngueukamin, eli Tucon liittyvän joukkueeseen. Tucon sopimus kattaa loppukauden ajan.

30-vuotias kamerunilaishyökkääjä on aiemmin pelannut Suomessa JIPPO:n, FC Lahden, SJK:n ja Ilveksen paidassa. Lisäksi mies ehti olla vajaan viikon verran HJK:n sopimuspelaaja tammikuussa 2018, ennen kuin siirtyi yllättäen Qatariin.

Veikkausliigassa Tuco on pelannut 142 ottelua, joissa hän on viimeistellyt 43 maalia ja antanut 30 maaliin johtanutta syöttöä. Tehokkaimmalla kaudellaan (2017) Tuco viimeisteli Ilveksen paidassa komeat 15 maalia, joilla hän jakoi Veikkausliigan maalipörssin toisen sijan yhdessä Filip Valencicin kanssa.

Kuopioon Tuco siirtyy ilmaisella siirrolla israelilaisesta Hapoel Raananasta.

KuPS:lle uusi hyökkääjä

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here