KuPSilla vastassa puolalaisjätti Legia Varsova

KuPSilla on vastassa tänään illalla puolalaisjätti Legia Varsova, kun Eurooppa-liigan karsintavaihe jatkuu. KuPSilla on tänään loistava iskun paikka, sillä puolalaisisäntien iskukyky on vielä jokseenkin kysymysmerkki. Pystyykö kuopiolaisnippu venymään tässä parissa jättiyllätykseen?

KuPS eteni ainoana suomalaisjoukkueena Eurooppa-liigan avauskierrokselta jatkoon, kun se pudotti Valko-Venäjän Vitebskin jatkosta. Yhteismaalit tästä ottelusta menivät 3-1 kuopiolaisten eduksi. KuPS pääsee tähän ottelupariin levänneenä, sillä joukkueen päävalmentaja Jani Honkavaara lepuutti ykkösmiehistöään viime sunnuntain ottelussa IFK Mariehamnia vastaan.

Legia Varsovan edellinen ottelu ei varsinaisesti vakuuttanut. Viime viikonloppuna käynnistyneen Ekstraklasan avauskierroksella Legia koki kotona yllätystappion Szczecille ja edellinen Eurooppa-liigan karsintaottelu päättyi tasapeliin gibraltarilaisen Europa FC:n vieraana. Legia ei ollut tässä tasapelissä edes kovin vahvasti niskan päällä. Kotonaan se kuitenkin voitti Europan 3-0. Kannattajat eivät kuitenkaan ole lainkaan tyytyväisiä Legian nykytilanteeseen, joka voi vaikuttaa myös osittain tunnelmaan Puolan armeijan stadionilla pelattavassa ottelussa.

Pelivihjeessä haetaan osumaa molemmille joukkueille. Paperilla joukkueet ovat aivan eri tasoa, kuten kertoimista huomaa. Tilanne oli kuitenkin sama, kun gibraltarilainen Europa laittoi Legian lujille. Legian vaisut esitykset Puolan pääsarjan avauskierroksella sekä Europan vieraana antavat uskoa siihen, että KuPSilla on mahdollisuudet yllätykseen. Vierasmaali olisi valtava bonus, kun ensi viikolla pelataan toinen osaottelu Savon Sanomat Areenalla.

Pelivalinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin (2.17 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: KuPS jatkaa eurotaivaltaan – kannattajia kehotetaan kätkemään seuratunnukset

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here