KuPS jatkaa eurotaivaltaan – kannattajia kehotetaan kätkemään seuratunnukset

KuPS jatkaa eurotaivaltaan tänään Puolassa, kun joukkue kohtaa fanaattisista kannattajistaan tunnetun Legia Varsovan Eurooppa-liigan karsinnoissa.

Legia Varsova on ollut ensimmäisen maailmansodan päättymisestä saakka Puolan armeijan seura, joka pelaa kotiottelunsa armeijan reilut 30 000 katsojaa vetävällä stadionilla. Stadionille odotetaan torstaina noin 20 000 korvia huumaavaa meteliä pitävää puolalaiskannattajaa, jotka pyrkivät hankaloittamaan kuopiolaisten iltaa kaikin mahdollisin tavoin.

Tukalaksi ei tehdä ainoastaan KuPS:n pelaajien oltavia, vaan haasteet ulottuvat myös kannattajiin. Varsovan poliisi on nimittäin neuvonut kaikkia kaupunkiin saapuvia vieraskannattajia noudattamaan äärimmäistä varovaisuutta ja välttää seuratunnuksen ja -värien käyttöä näkyvästi. KuPS-valmentaja Jani Honkavaara ei kuitenkaan yleisömerta ja paineita hätkähdä.

– Onneksi joukkueemme on näyttänyt, että se pystyy nousemaan parhaimpaansa, kun vaatimukset ovat korkeimmat, Honkavaara kertoi Savon Sanomien haastattelussa.

Torstai-iltana kuopiolaiset kohtaavatkin poikkeuksellisen kovat vaatimukset ja haasteet, sillä ottelua isännöivä Legia on voittanut edellisestä seitsemästä Puolan mestaruudesta peräti viisi. Kahdella muulla kaudella joukkue on sijoittunut maansa pääsarjan toiselle sijalle.

Siitä huolimatta KuPS:lla on tänään loistava iskun paikka, sillä puolalaisisäntien iskukyky on vielä jokseenkin kysymysmerkki. Viime viikonloppuna käynnistyneen Puolan pääsarjan avauskierroksella Legia nimittäin koki kotona yllätystappion Szczecille ja edellinen Eurooppa-liigan karsintaottelu päättyi tasapeliin gibraltarilaisen Europa FC:n vieraana.

KuPS jatkaa eurotaivaltaan Puolassa

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

– – – – –

Katso myös: Klubi hankki uuden hyökkääjän – ”Kannattaa tulla katsomaan”

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here