Video: Muumimusiikki saatteli KuPS:n kentälle Varsovassa

Muumimusiikki siivitti kuopiolaiset tulokseen, joka antaa seuralle hyvät asemat ensi viikolla kotikentällä pelattavaan toiseen osaotteluun.

KuPS kohtasi torstai-iltana puolalaisjätti Legia Varsovan Eurooppa-liigan karsinnoissa. Legendaarisella ja jokseenkin pahamaineisella Puolan armeijan stadionilla pelattu ottelu päättyi lopulta kotijoukkue Legian niukkaan 1-0 voittoon Mateusz Wieteskan 9. minuutilla syntyneen maalin myötä. Tulos tarkoittaa sitä, että KuPS:lla on vielä varsin realistiset saumat kammeta itsensä otteluparista jatkoon.

– Me pidimme Legian poissa maalipaikoilta, mutta he pakottivat meidät valumaan alas. Siitä johtuen meidän hyökkäyspelaamisemme oli vaikeaa, mutta se on kehityskohta toiseen osaotteluun. Näillä maalipaikoilla pitää olla tyytyväinen tulokseen, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara analysoi seuran kotisivuilla, viitaten tilastoihin, joiden mukaan Legia vei ottelun maalipaikat nimiinsä tyrmäävästi 17-6.

Otteluparin toinen ja ratkaiseva osa pelataan ensi viikon torstaina Kuopion Savon Sanomat Areenalla kello 19.00 alkaen.

Muumilaakson tunnuskappale väärällä kielellä

Eilisen hämmentävin hetki koettiin jo ennen alkua, kun KuPS:n pelaajat marssivat pelaajatunnelista kentälle. Stadionin kaiuttimista pauhannut Kissin legendaarinen I Was Made For Lovin’ You vaihtui äkillisesti Muumilaakson tunnuskappaleeseen, joka sai hymyn myös kuopiolaisten kasvoille.

Siitä ei ole tietoa, soittivatko puolalaiset kappaleen kunnianosoituksena Tove Janssonin tarinoille ja Suomelle, vai oliko kyseessä puhdasta piikittelyä. Mutta ainakin se on varmaa, että täysin putkeen puolalaisten musiikkiyllätys ei mennyt, sillä kappale lähti soimaan ruotsin kielellä.

Muumimusiikki saatteli KuPS:n kentälle Varsovassa

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

– – – – –

Lue myös: Klubi hankki uuden hyökkääjän – ”Kannattaa tulla katsomaan”

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here