KuPS teki uskomattoman nousun ja pudotti FC Astanan Konferenssiliigasta!

KuPS jatkaa mahtavaa taivaltaan eurokentillä! Torstaina joukkue haki vierasvoiton Kazakstanista, kun FC Astana kaatui!

— — —
Valioliigaspesiaali: Coolbet League!
— — —

KuPS kaatoi vieraskentällä FC Astanan numeroin 3-4 (2-0) Konferenssiliigan 3. karsintakierroksen toisessa osaottelussa torstaina. Viikko sitten Kuopiossa pelattu avausosa päättyi 1-1, joten KuPS etenee playoff-kierrokselle Union Berliniä vastaan yhteismaalein 5-4.

FC Astana johti toista osaottelua avausjakson jälkeen jo 2-0 Tigran Barseghyanin ja Abat Aimbetovin osumilla. Kuopiolaisten Lucas Rangel kavensi 53. minuutilla, mutta Barseghyan vei kotijoukkueen 3-1-johtoon heti 58. minuutilla.

Ottelun ykköstähti Rangel kuitenkin kavensi 61. minuutilla ja tasoitti 74. minuutilla. Hattutemppu! Ja KuPS ei tähän tyytynyt, vaan Janis Ikaunieks teki 77. minuutilla ratkaisevan 3-4-voittomaalin!

KuPS jatkaa mahtavaa eurotaivaltaan Konferenssiliigan karsintojen playoff-kierroksella ja vastaan tulee Bundesliigassa pelaava Union Berlin. Avausosaottelu pelataan Helsingin Olympiastadionilla torstaina 19. elokuuta klo 19:00. Toinen osaottelu viikkoa myöhemmin Berliinissä.

Jos twiitti ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

HJK ja KuPS eurokentillä

Eurooppa-liigan 3. karsintakierros:
To 12.8. klo 19:00 HJK – Neftçi Baku PFK
Ti 3.8. Neftçi Baku PFK – HJK 2-2

Otteluparin voittaja kohtaa Eurooppa-liigan playoff-kierroksella turkkilaisen suurseura Ferenbahcen. Otteluparin häviäjä kohtaa puolestaan Konferenssiliigan playoff-kierroksella voittajan ottelusta Maccabi Haifa vs. HB Torshavn.