Jalkapallon Ykkösessä nähtiin keskiviikkona tyylikäs maali, kun PK-35:n nuorukainen Jonathan Muzinga heilutti verkkoa.

PK-35 kaatoi kotikentällään Gnistanin numeroin 3-2 (1-0) Ykkösessä keskiviikkoiltana. Toisella jaksolla nähty voittomaali oli upea.

Daniel Rantanen vei PK-35:n johtoon 28. minuutilla rankkarista. PK-35 siirtyi 2-0-johtoon 58. minuutilla Joel Europaeuksen omalla maalilla.

Ottelua oli pelattu 63 minuuttia, kun PK-35:n 18-vuotias Jonathan Muzinga laukoi voittomaaliksi jääneen 3-0-osuman tyylikkäästi oikeaan yläkulmaan. Gnistanin maalitykki Douglas Cae teki lopussa kaksi maalia, mutta tasoihin alavireinen Gnistan ei enää yltänyt.

12 joukkueen Ykkönen on ollut tällä kaudella harvinaisen tasainen. 13-16 ottelukierroksen jälkeen kärjessä on RoPS (16 ottelua, 26 pistettä) ja VPS (14 ottelua, 26 pistettä). PK-35 on seitsemäntenä (13 ottelua, 19 pistettä) ja Gnistan kuudentena (15 ottelua, 21 pistettä). Ykkösen paras nousee suoraan Veikkausliigaan, toiseksi paras karsii Veikkausliigan toiseksi vähiten pisteitä keränneen kanssa ja kolme viimeistä putoaa suoraan kakkoseen.