Kuka on Realin superteini Vinicius Junior?

Real Madrid esitteli viimein viime vuonna hankkimansa Vinicius Juniorin Santiago Bernabeulla. Juuri 18 vuotta täyttänyt superlupaus siirtyy Madridiin 45 miljoonan euron kaupassa. Kuka hän on?

Vinicius Junior, eli Vinícius José Paixão de Oliveira Júnior, on lähtöisin köyhistä oloista Brasilian São Gonçalosta. Hänen poikkeukselliset lahjansa havaittiin jo 9-vuotiaana, ja hän pääsi pian sisään Flamengon junioriakatemiaan.

Flamengossa Viniciuksen kehitys lähti nousukiitoon. Hän edusti Brasilian poikamaajoukkueita järjestään kaksi vuotta alaikäisenä, ollen kuitenkin joukkueiden kirkkain tähti. Seurajoukkueessa junioriura huipentui Brasilian suurimman alle 20-vuotiaiden turnauksen voittoon Flamengon kanssa 2017. Hän dominoi kisoja vain 17-vuotiaana.

Real Madrid sopi Viniciuksen siirrosta jo viime vuoden toukokuussa, mutta brassilupauksen oli täytettävä 18 vuotta ennen lähtöään. Tuolloin 16-vuotias hyökkääjä oli pelannut vain 17 minuuttia ammattilaisfutista. Toistaiseksi ainoan ammattilaiskautensa aikana hän iski Flamengolle 10 maalia kaikissa kilpailuissa ja tarjoili 4 maalisyöttöä.

Florentino Perez kuvaili uutta hankintaansa ”yhdeksi Brasilian ja koko maailman jalkapalloilun suurimmista toivoista”. Vinicius Junior pelannee vielä kauden lainalla Flamengossa, mutta madridistat odottavat jo suu vaahdossa hänen ensiesiintymistään tositoimissa Realin paidassa.

Vinicius Junior taituroi esittelytilaisuudessa Bernabeulla

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lisää uutisia Espanjasta täällä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here