Minihuuhkajien EM-kisaurakka päättyi alkulohkoon

Minihuuhkajat jäi viimeisessä lohko-ottelussaan Portugalin jalkoihin 3-0. Suomi jäi kotiturnauksessa ilman pisteitä ja lohkonsa hännille.

Suomi pystyi Italia- ja Norja-otteluiden tapaan rakentamaan peliä ja luomaan paikkoja, mutta taitoero näkyi vääjäämättömästi tulostaululla. Portugalin ensimmäisen maalin iski Jota suoraan vapaapotkusta, toisen maalin puski Jose Gomes Suomen puolustuksen töppäilyn jälkeen. Mesaque Dju viimeisteli 3-0-lukemat ottelun viimeisellä minuutilla.

A-lohkon toisessa ottelussa Italia ja Norja pelasivat tasan 1-1, joten Italia ja Portugali etenevät lohkosta välieriin. Norja pelaa B-lohkon kolmosen kanssa pääsystä ensi vuoden alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin.

B-lohko ratkotaan huomenna

B-lohkossa välierämahdollisuudet ovat vielä kolmella joukkueella. Englanti ja Ukraina pitävät jatkopaikkoja 4 pisteellä, Ranska on kolmantena 3 pisteellä. Turkki on Suomen tapaan nollilla. Lohko huipentuu huomenna Ukrainan kohdatessa Turkin ja Englannin asettuessa Ranskaa vastaan.

Alle 19-vuotiaiden EM-kisojen finalistit ratkotaan ensi viikon torstaina Vaasassa. Finaali pelataan sunnuntaina Seinäjoella.

Lisää futisuutisia täällä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here