Pari futisbetsiä lapulle ja lauantain Triplaus-veto uuniin!

Triplausta jatketaan eilisen osuman jälkeen. Lapulle poimitaan tänään yksi kohde Kansojen liigasta sekä Veikkausliigan karsintaottelusta.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Triplaus-lapun ”pääkohteeksi” valikoituu Ruotsi – Kroatia ottelusta veto ”Molemmat joukkueet tekevät maalin”. Ruotsi on suoriutunut viimeaikoina hiukan heikosti ja maalinteko on ollut nihkeää, mutta nyt vastaan tulee Kroatia jonka matseissa ollaan totuttu näkemään maaleja – eiköhän pallo löydä tiensä verkon perukoille molemmissa päädyissä.

Toisessa kohteessa luotetaan TPS:n nappaavan tärkeän voiton KTP:sta. Paljon on pelissä, sillä tämän mittelön voittaja nouse Veikkausliigaan. Ensimmäisessä osaottelussa jouduttiin tyytymään 0-0 lukemiin, tänään vastaavaa tuskin nähdään. TPS on näistä kahdesta laadukkaampi jengi, minkä lisäksi myös kotietu kallistaa vaakakuppia isäntien puoleen.

LYÖ VETOA!

 

Video: HJK:n Ferhan Hasani laukoi kauniin Panenka-rankkarin

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here