Kroatialla jo tiukka ote EM-kisapaikasta

Kroatialla on sunnuntai-iltana vierasottelu Walesissa. Cardiff City Stadionilla pelattava ottelu on lähtökohdiltaan varmasti vähämaalinen. Pelivihjeessä uumoillaan menestystä vieraille.

E-lohko on edelleen hyvin tasainen ja kisapaikka on mahdollinen vielä neljälle joukkueelle. Tällä hetkellä lohkon kärjessä jyräävällä Kroatialla on vahva ote omassa kisapaikassaan. Torstaina Kroatia kohtasi kotikentällään Unkarin, joka taipui isännille luvuin 3-0. Ottelusta jäi mieleen etenkin tämä Bruno Petkovicin takavasaralla herkuteltu osuma. Kroatian voitto tarkoitti heidän lohkojohtonsa selvää vahvistumista, kun samaan aikaan pahimmat kilpailijat menettivät pisteitä.

Wales ja Slovakia pelasivat oman keskinäisensä myös torstaina. Trnavassa pelattu ottelu päättyi molemmille sangen epämiellyttävästi, kun pisteet jaettiin 1-1 tuloksen päätteeksi. Wales johti ottelua vajaat puoli tuntia Kieffer Mooren maalilla, kunnes Parman keskikenttäpelaaja Juraj Kucka tasoitti lukemat.

Wales alkaa olla pikkuhiljaa pakkovoittojen edessä. Viiden ottelun jälkeen walesilaiset ovat keränneet seitsemän pistettä, johon päävalmentaja Ryan Giggs tuskin on kovin tyytyväinen. Kisapaikka on lohkon tasaisuuden vuoksi vielä teoreettisesti mahdollinen, mutta se vaatisi kovia suorituksia joukkueelta. Esimerkiksi Kroatia pitäisi kaatua tänään, joten Wales tulee todennäköisesti kovaa hyökkäämään Gareth Balen johdolla. Wales on kuitenkin kärsinyt todella pahasta tehottomuudesta näissä karsinnoissa.

Pelivihje haetaankin siis Kroatian voitosta. Vieraat ovat erinomainen joukkue puolustussuuntaan, joten Walesin hyökkäykset avaavat myös tiloja Kroatialle. Kroatian erittäin vahva esitys Unkaria vastaan myös kannustaa uskomaan vieraiden iskukykyyn.

Pelivihje: Kroatia (2.45 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Huuhkajille kirvelevä vierastappio – Bosnia-Hertsegovina takoi rumat lukemat

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here