Kroatia etenee MM-finaaliin

Upeat kisat pelannut Kroatia etenee MM-finaaliin, kun Englanti kaatui välierässä jatkoajan jälkeen numeroin 2-1! Sunnuntaina pelattavassa finaalissa kohtaavat siis Ranska ja Kroatia!

Keskiviikkoillan MM-välieräottelu alkoi sähäkästi. Kieran Trippier vei Englannin 0-1-johtoon heti 5. minuutilla, kun kaunis vapari 20 metristä upposi verkkoon. Avausjakso oli kokonaisuudessaan varsin tasainen ja tauolle mentiin Englannin johdossa.

Toisella jaksolla takaa-ajoasemassa ollut Kroatia hallitsi hienokseltaan. Ja kuin tyhjästä Ivan Perisic toi Kroatian tasoihin 68. minuutilla, 1-1! Kroatia sai tasoituksestaan täysin uudenlaista virtaa ja vain pari minuuttia myöhemmin Perisic laukoi tolppaan.

Varsinainen peliaika päättyi 1-1-numeroihin ja edessä oli jatkoaika. Englannin John Stones oli lähellä puskea maalin 99. minuutilla, mutta kroatialaispuolustus pelasti maaliviivalta. Sitten 109. minuutilla pamahti, kun Maria Mandzukic laukoi 2-1-voittomaalin ja näin Kroatia etenee MM-finaaliin!

Pronssimatsi Belgia-Englanti pelataan lauantaina 14.7. klo 17:00 ja kisat huipentava MM-finaali Ranska-Kroatia pelataan sunnuntaina 15.7. klo 18:00.

Jos twiitti ei avaudu, voit katsoa sen TÄSTÄ.