Video: Kroatia etenee MM-finaaliin – Mandzukic ratkaisi jatkoajalla

Kroatia etenee MM-finaaliin

Upeat kisat pelannut Kroatia etenee MM-finaaliin, kun Englanti kaatui välierässä jatkoajan jälkeen numeroin 2-1! Sunnuntaina pelattavassa finaalissa kohtaavat siis Ranska ja Kroatia!

Keskiviikkoillan MM-välieräottelu alkoi sähäkästi. Kieran Trippier vei Englannin 0-1-johtoon heti 5. minuutilla, kun kaunis vapari 20 metristä upposi verkkoon. Avausjakso oli kokonaisuudessaan varsin tasainen ja tauolle mentiin Englannin johdossa.

Toisella jaksolla takaa-ajoasemassa ollut Kroatia hallitsi hienokseltaan. Ja kuin tyhjästä Ivan Perisic toi Kroatian tasoihin 68. minuutilla, 1-1! Kroatia sai tasoituksestaan täysin uudenlaista virtaa ja vain pari minuuttia myöhemmin Perisic laukoi tolppaan.

Varsinainen peliaika päättyi 1-1-numeroihin ja edessä oli jatkoaika. Englannin John Stones oli lähellä puskea maalin 99. minuutilla, mutta kroatialaispuolustus pelasti maaliviivalta. Sitten 109. minuutilla pamahti, kun Maria Mandzukic laukoi 2-1-voittomaalin ja näin Kroatia etenee MM-finaaliin!

Pronssimatsi Belgia-Englanti pelataan lauantaina 14.7. klo 17:00 ja kisat huipentava MM-finaali Ranska-Kroatia pelataan sunnuntaina 15.7. klo 18:00.

Kroatia etenee MM-finaaliin

Jos twiitti ei avaudu, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
LUE MYÖS: Ranska eteni tiistaina MM-finaaliin

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here