Video: Ranska MM-finaaliin – Umtiti puski voittomaalin ja esitti hauskan tuuletuksen

ranska mm-finaaliin puoliaika

Ranska etenee sunnuntaina pelattavaan MM-finaaliin! Belgia kaatui jännittävässä välierässä numeroin 1-0 (0-0).

Tiistai-iltana pelattiin MM-kisojen välieräottelu, jossa loistavat kisat tahkonneet Ranska ja Belgia iskivät yhteen. Avausjakso oli varsin tasainen ja kentän hahmoja olivat molempien joukkueiden maalivahdit, Ranskan Hugo Lloris ja Belgian Thibaut Courtois.

Ranska meni johtoon 52. minuutilla, kun Samuel Umtiti puski pallon verkkoon kulmapotkutilanteesta, 1-0! Ja siihen päälle hauska tuuletus. Ranska sai lisää virtaa johtomaalistaan ja sai luotua vaarallisia hyökkäyksiä.

Belgia loi loppua kohden yhä enemmän hyökkäyksiä ja pari hyvää maalipaikkaakin, mutta tasoitusta ei koskaan syntynyt ja näin Ranska menee finaaliin! Belgia pelaa lauantaina pronssiottelussa.

Ranska MM-finaaliin

https://twitter.com/A1Futbol/status/1016761922828603402

Toinen välieräottelu Kroatia-Englanti pelataan keskiviikkoiltana klo 21:00. Pronssimatsi pelataan lauantaina 14.7. klo 17:00 ja kisat huipentava MM-finaali pelataan sunnuntaina 15.7. klo 18:00.

— —
LUE MYÖS: Ronaldo siirtyy Juventukseen 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here