Kroatia – Englanti: Englannin voitolla rahat takaisin 10-kertaisena!

Kroatia - Englanti

Tänään pelataan toinen MM-välierä Kroatia – Englanti. Ottelussa ratkeaa kumpi joukkueista pääsee haastamaan sunnuntain MM-finaalissa Ranskan. Coolbetin uudet pelaajat voivat muuttaa 10 euron panoksen Englannin voitolle noin 97 euroksi!

Englanti lähtee suosikkina illan otteluun

Tänään klo 21.00 alkavassa MM-kisojen toisessa välierässä kohtaavat Kroatia ja Englanti. Kumpikaan joukkue ei kuulunut turnauksen suosikkeihin etukäteiskaavailuissa, mutta varsinkin Englanti on pelannut vakuuttavasti läpi turnauksen. Jopa Englannin vuosikymmeniä kestänyt rankkarikisakammo saatiin selätettyä, kun joukkue voitti Kolumbian neljännesvälierissä rankkareilla.

Kroatia oli erittäin vakuuttava alkulohkossaan, mutta pudotuspeleissä joukkue on vaikuttanut hieman väsähtäneeltä. Kroatian molemmat pudotuspelit ennakkoon heikompia vastustajia (Tanska ja Venäjä) vastaan ovat venyneet rangaistuspotkuille saakka. Englanti sen sijaan pallotteli edellisessä pelissään Ruotsin helpohkosti kumoon jo varsinaisella peliajalla.

Joukkueiden kuntokäyrät osoittavat niin eri suuntiin, että uskomme Englannin ottavan tästä ottelusta voiton ja jatkavan sunnuntain finaaliin.

Coolbetin uusilla asiakkailla on nyt mahtava tilaisuus tehdä hyvät rahat hyppäämällä ennakkosuosikki Englannin kelkkaan. Tulee voitto sitten varsinaisella peliajalla, jatkoajalla tai rankkareissa, niin 10 euron panos muuttuu melkein 100 euroksi.

Ohjeet seuraavassa:

Näin muutat 10 euron panoksen 97,80 euron pelikassaksi

  1. Rekisteröidy Coolbetille tästä linkistä ja tee tasan 10 euron talletus käyttämällä koodia FOOTBALL50
  2. Saat 10 euron talletuksesi lisäksi pelitilillesi 50 euroa uuden asiakkaan bonusrahaa, eli pääset lyömään vetoa 60 eurolla.
  3. Lyö koko 60 euroa vetoa Englannin puolesta kohteeseen ”Etenee jatkoon”. Kohteen löydät Coolbetin vedonlyöntisivulta kohdasta Jalkapallon MM-kisat -> Croatia-England -> Etenee jatkoon.
  4. Kerroin Englannin jatkoon etenemiselle on tällä hetkellä 1,63, joten jos Englanti menee jatkoon, olet muuttanut 10 euron sijoituksesi 97,80 euroksi.
  5. Voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta.
  6. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.

HUOM! Kertoimet voivat vaihdella. Kirjoitushetkellä ”Englanti etenee jatkoon” kerroin oli 1,63.

TÄÄLTÄ voit lukea lisää ensitalletusbonuksesta!

Lue myös: MM-kisojen ilmainen futisvisa, josta voi voittaa 10 € ilmaisvetoja otteluihin

 

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here