Vedonlyöntivihjeet MM-kisat 2018: Välieräottelu Kroatia – Englanti

kroatia pelivihjeet vedonlyöntivihjeet Jalkapallon MM-kisat 2018 Jalkapallon MM-kisat vedonlyöntianalyysi vetovihje vetovihjeet veikkausvihjeet veikkausvihje brasilian vedonlyönti veikkausvihjeet videotuomari-vakuutus H-lohkossa G-lohkossa C-lohkossa ohko kisojen mm-futisvisa mm-kisojen vedonlyönti

MM-kisojen toisessa välieräottelussa keskiviikkoiltana kohtaavat Kroatia ja Englanti. Illan ottelussa ratkaistaan vastustaja Ranskalle vuoden 2018 MM-kisojen finaaliin. Puoliaika.com julkaisee Accuscore.comin tekemät vedonlyöntivihjeet myös tähän otteluun.

Kroatia vs. Englanti

Kroatia selvisi puolivälierissä toistamiseen rangaistuspotkukilpailusta voittajana, kun kisaisäntä Venäjä kaatui värikkäiden vaiheiden jälkeen. Samanlainen urakka vaadittiin jo neljännesvälierissä Tanskaa vastaan, joten Kroatian ryhmä lähtee otteluun selvästi rasittuneemmassa tilassa, kuin vastustaja Englanti.

Englanti kaatoi faniensa iloksi Ruotsin puolivälierissä vakuuttavin lukemin 2-0 ja etenee kohti mestaruusunelmaa, jota jalkapalloromantikot maalailevat Englannissa isoin puhein. Nyt vastassa on laadukas ja kokenut joukkue, mutta kuten sanottu Englannilla on välieräotteluun lähdettäessä selkeä fyysinen lepoetu.  

Englanti on ansaitusti ennakkosuosikki tähän otteluun lähdettäessä, mutta samalla paineet kasvavat ja kokemattoman ryhmän täytyy jälleen pystyä parempaan suoritukseen kuin aikaisemmissa peleissä. Luka Modricin johtama Kroatia on kykenevä haastamaan Englannin ja varsinkin dominoimaan keskikenttää kapteeninsa johdolla, mutta riittääkö Kroatian paukut koko 90-minuuttisen ajan?

Vedonlyöntivihjeet otteluun

Accuscoren analyysin mukaan Englanti lähtee otteluun selvänä suosikkina voittaen ottelun noin 43% todennäköisyydellä, tasapelin toteutuessa noin 28% todennäköisyydellä ja Kroatian voittoon ottelu päättyy 29% todennäköisyydellä. Simulaatioissa joukkueiden todennäköisimmät maaliodotusarvot ovat Englannin osalta 1.60 ja Kroatian 1.30 maalia. Ottelussa nähdään siis Accuscoren analyysin mukaan yhteensä noin 2.90 maalia.

Coolbetin kertoimissa Englanti on myös selvä suosikki, kun Englannin voitosta tarjotaan kerrointa 2.38, tasapelistä 3.03 ja Kroatian voitosta 3.70. Coolbetin näkemys ottelun maalimäärästä on selvästi matalampi eli noin 2.30 maalin ottelu.

Accuscoren analyysin mukaan parhaat pelivalinnat otteluun Coolbetin kerroinvalikoimasta löytyvät Englantia suosivista pelimuodoista ja runsasmaalisuudesta. Coolbetin kertoimista kannattaa poimia mm.

  • Englannin voitto varsinaisella peliajalla (rajakerroin 2.32*)
  • Englannin voitto tasapeli-ei-vetoa -kohteessa (1.60*)
  • Yli 2.5 maalia (1.84*)
  • Yli 3.5 maalia (3.02*)
  • Harry Kane tekee ottelussa maalin (1.94*)
  • Ivan Perisic tekee ottelussa maalin (4.50*)

*Pelivalintojen perässä suluissa oleva kerroin on Accuscoren analyysiin perustuva rajakerroin kyseiselle kohteelle. Jos Coolbetillä tarjolla oleva kerroin on rajakerrointa korkeampi – on pelivalinta Accuscoren näkemyksen mukaan odotusarvoltaan positiivinen eli pitkässä juoksussa tuottava sijoituskohde.

TÄSTÄ pääsee Coolbetin kertoimiin!

Lue myös: Veikkaa ottelun 1. puoliajan tapahtumia ja nappaa 10 € ilmaisveto

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here