Kreikka jää Huuhkajien kynsiin

Kreikka saapuu Ratinan stadionille Huuhkajien vieraaksi, kun EM-karsinnat vuoden 2020 EM-kisoihin jatkuvat tauon jälkeen. Pelivihje kohdistuu Suomeen, sillä tulikuuma Teemu Pukki joukkuekavereineen haluaa toistaa saman esityksen, johon Huuhkajat viime lokakuussa ylsivät.

Viime syksynä samalla stadionilla pelattiin Uefa Nations Liigaa, kun Kreikka kaadettiin luvuin 2-0. Maalinteosta vastasivat Pyry Soiri ja Glen Kamara. 2-0 on tuttu luku Huuhkajille, sillä näillä luvuilla on kaatuneet myös Liechtenstein, Armenia ja Bosnia-Hertsegovina. Ainoa tilastotappio näistä karsinnoista on karsintojen ensimmäisessä ottelussa Italialle, jonka Suomi kohtaa uudelleen sunnuntaina.

Kreikka on hieman kokenut muutoksia kesäkuun karsintaotteluiden jälkeen. Vain seitsemän ottelua joukkuetta valmentanut Angelos Anastasiadis sai väistyä, kun tilalle otettiin hollantilainen John van ‘t Schip. Mielenkiintoa uuden valmentajan joukkuevalinnoissa herätti se, että Hollantiin lainalle lähtenyt Kostas Mitroglou ei ole mukana kokoonpanossa. Mitrogloun kohdalla voidaan puhua kuitenkin Kreikan ykköskärjestä.

Tämä ottelu voi olla hyvin ratkaiseva ajatellen näitä karsintoja. Kreikka on eittämättä Bosnian ohella Suomen kovin päävastus. Kreikkalaiset, sekä bosnialaiset ovat silti menettäneet useita pisteitä näissä otteluissa ja jos tänään Suomi ottaa kolme pistettä, alkaa sen tilanne näyttää todella maukkaalta. Pelaajat ja valmennusryhmä tietävät ottelun tärkeyden varsin hyvin ja taisteluilmettä nähdään tänään loppuunmyydyllä Ratinalla. Suomeen on tänään helppoa täten luottaa ja se lähtee pelattavaksi.

Pelivihje: Suomi (2.37 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Marcus Forss lainalle sarjatasoa alemmaksi – teki samalla jatkosopimuksen Brentfordin kanssa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here