Huuhkajien kelkkaan ilman fanituslasejakin

EM-karsinnat ja Suomi-Kreikka! Silloin, kun Huuhkajat pelaa, vietetään ainakin meikäläisen panostusteltassa kansallista pyhäpäivää.

Suomi – Kreikka

Kuten kaikkien pupillien alla on ollut havaittavissa, Suomi on ollut Kanervan alaisuudessa oivassa vireessä. Ryhmän henki on tällä hetkellä titaaninen, eikä esimerkiksi Teemu Pukin sekä Glen Kamaran tämänhetkistä merkitystä joukkueelle voi liikaa korostaa. 

Suomi pääsee matsiin maistukaisella kokoonpanolla. Kreikka tulee ottamaan Pukin huomaansa erittäin tarkasti, ja onkin puolittaisen jännäkakkamaista nähdä, kenet Kanerva lopulta iskee Pukin seuraksi yläkertaan hieman ”tilavammalle” kaistalle. 

Kreikan tilanne on mielenkiintoinen. Joukkueen on raavittava myräkästä kolme pistettä, mikäli se haluaa pitää lopputurnauspaikkaunelmaansa selkeämmin hengissä. Joukkue lähtee puolittaisen pelaajakapinan seurauksena matsiin uuden päävalmentajan johdolla, kun hollantilainen John van’t Schip nappaa puikot haltuunsa Angelos Anastasiadisin epäonnistuneen suorituksen seurauksena. 

Kreikan on terästettävä aneemisesti esiintynyttä puolustustaan, mutta samalla myös hyökättävä, sillä esimerkiksi tasapelillä joukkueen tie lopputurnaukseen vaikeutuisi aavistuksen verran. Tokihan ryhmä pääsee muun muassa Suomea vielä kotinurmellaan loppuvuodesta haastamaan, joten eipä nyt neljän tai viiden ottelukierroksen perusteella vielä lopputurbauspaikkoja jaeta. Kotona kärsitty Armenia-tappio oli kuitenkin Kreikalle totaalinen pohjanoteeraus, eikä moiseen suoritukseen ole enää varaa.

Kreikan tähtipelaajiin lukeutuva Kostas Manolas penkitettiin yllättäen Armeniaa vastaan, mutta tänään mies nähtäneen avauksessa. Joukkueen toistaiseksi paras maalinsylkijä Kostas Fortounis on illalla sivussa loukkaantumisen vuoksi sivussa.

Kokonaisuudessaan illan vääntöön liittyvät van Schipin pelaajavalinnat ovat herättäneet jopa pientä ymmyrkäisyyttä kreikkalaisfanien keskuudessa, sillä onhan PSV Eindhoven -hyökkääjä Kostas Mitrogloun jätetty kokoonpanosta kokonaan sivuun. Sen sijaan mukaan on valittu nuori Hollannissa skulaileva Vangelis Pavlidis-Marios Vrousai -kaksikko, jolla saattaa olla Ratinassa paljon näytettävää.

Pelivalinta

Suomen kelkkaan ei ihan joka kerta ole tullut hypättyä, mutta tänään siihen on tämänhetkisten vireiden, kokoonpanouutisten, kotiedun sekä luonnollisesti kertoimen valossa aihetta. Tartuin jo viime yönä kiinni hieman rohkeampaan voittoon ja iskin sisään Suomi ah -1 -nähnäimen kertoimella 3,67. Nyt kirjoitushetkellä kerroin on ottanut lisää nousua ja viilettää jo lukemassa 3,90. Suomen suoran voiton kerroin heiluu kirjoitushetkellä lukemassa 2,35 – itse näen jokaisen yli 2,08 yli kurkottavan numerosarjan pelikelpoisena.   

Myös Suomen vireseen ja Kreikan puolittaiseen pistetarpeeseen liittyvä maalimääräveto o2 kertoimella 2,25 kiinnostelee, vaikka ryhmät varmasti ottelun alussa varovasti liikenteeseen lähtevät. Nyt vain sitten kohti jännittävää iltamatineaa. Pelionnea kaikille pelaamaan päätyneille.

Lisää EM-karsintakertoimia tästä!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here