Marcus Forss lainalle sarjatasoa alemmaksi – teki samalla jatkosopimuksen Brentfordin kanssa

Suomalainen hyökkääjälupaus Marcus Forss pelaa alkavan kauden lainalla League Onen AFC Wimbledonissa. (Kuva: Getty Images)

Turkulaislähtöinen hyökkääjälupaus Marcus Forss siirtyy lainalle Englannin Ykkösliigassa pelaavan Wimbledonin riveihin. 

Lainapestin yhteydessä Forssin omistava, Mestaruussarjassa pelaava Brentford ilmoitti tehneensä suomalaislupauksen kanssa kesään 2023 asti ulottuvan jatkosopimuksen. Aiemmin myös West Bromwichin junioreissa pelannut Forss on päässyt toistaiseksi pelaamaan kuudessa Mestaruussarjan ottelussa, joissa hän on viimeistellyt yhden maalin.

Brentfordia valmentava tanskalaismanageri Thomas Frank kertoo seuran tiedotteessa odottavansa suomalaiselta tulevaisuudessa paljon.

– Hänen jatkosopimuksensa osoittaa, että uskomme meillä olevan mahtava tulevaisuus yhdessä. Marcuksella on valtava potentiaali maalintekijänä. Hän saattaa olla jo nyt seuramma paras maalintekijä, mutta hänen täytyy kehittyä vielä muilla alueilla, Frank kommentoi.

Marcus Forss pelaa alkavan kauden Wimbledonissa

https://twitter.com/mforss_/status/1168562989596905472

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – –

Katso myös: Perparim Hetemaj vaihtaa seuraa – ura jatkuu Serie B:ssä

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here