Koosteet parhaista Mestarien liigan peleistä

Veikkausvihje

UEFA Champions League logo

Eilen pelattiin toinen ottelupäivä Mestarien liigan ensimmäisestä kierroksesta ja toimitus listaa tähän parhaista otteluista koosteet.

Aloitetaan Chelsean ja Maccabi Tel Avivin kohtaamisella.

Vakka Eden Hazard missasi pilkun ampumalla sen taivaisiin, oli Chelsea silti suvereeni ottelussa voittaen ottelun 4-0.

Katso koosteesta maalit ja nauti erityisesti Diego Costan tyylittelystä 3-0 maalissa.

AS Roma – Barcelona -ottelu oli todellinen puolustusvoitti isännille. Barcelona piti palloa 69% ottelusta ja loi huomattavasti enemmän maalipaikkoja. Luis Suarez vei katalaanit 0-1 johtoon, mutta Roman Alessandro Florenzi vastasi ehkä kauden upeimmalla maalilla. Kaamea raivari puolesta kentästä ja pallo tolpan kautta maaliin.

Katso ottelun maalit videosta:

Olympiakos piti Bayern Munchenin kurissa ensimmäisellä puoliajalla, mutta saksalaisjätti heräsi toiselle puoliajalle ja Thomas Müller vei joukkueensa 0-1 johtoon upealla maalilla, joka ehkä oli tarkoitettu keskitykseksi. 0-2 maalista vastasi Mario Götze, kuka laittoi pallon voimalla takakulmaan. Loppunumeroiksi 0-3 viimeisteli pilkulta Müller.

Valencia isännoi Zenit Petersburgia ja ottelun piti olla buukkereiden mukaan olla Valencialle suupala.

Hulk oli toista mieltä ja paukutti ensimmäisellä puoliajalla kaksi maalia. Varsinkin miehen toinen maali oli todella upea! 160km/h viuhuva veto vasempaan yläkulmaan ja peli näytti selvältä.

Valencia kuitenkin nousi tasoihin, mutta Axel Witsel viimeisteli 2-3 voiton Zenitille.