Ennakko: FC Vantaa – HerTo – Relegation dogfight

Otteluennakko: Miesten Kolmonen

 

Tänään klo 20 käydään Tikkurilassa todellinen relegation dogfight, sillä miesten kolmosessa kohtaavat kautensa hieman yskähdellen pelanneet FC Vantaa ja HerTo. SAPA on jo lähes varma putoaja ja toinen putoaja tulee hyvin todennäköisesti olemaan joko FC Vantaa tai HerTo, joten panoksia tästä ottelusta ei puutu.

Ennakkoasetelmat:

Joukkueiden viimeisin kohtaaminen päättyi kesäkuussa pistejakoon lukemin 1-1 ja sama tulos tästä ottelusta tänään ei kumpaakaan joukkuetta tyydytä. HerTo pääsee lähtemään tänään otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla ja se tietää FC Vantaalle vaikeuksia. HerTo on tällä hetkellä viimeisellä säilyjän paikalla 19 pisteellään ja FC Vantaa on putoajan paikalla 17 pisteellään.

Kumpi voittaa?

HerTon kokeneemman osaston pelaajat ovat keitetty kovissa liemissä ja he nousevat esiin silloin, kun sitä eniten tarvitaan. Antti Roineen ja Matti Tammisen kaltaisten pelaajien kokemus tällaisissa otteluissa on valttikortti, joka antaa HerTolle lievän ennakkosuosikin aseman.

Miksi?

Jos HerTo haluaa harrastesarjoissa pelata, he ilmoittautuvat Simo Syrjävaara cupiin. Nelosessa pelaaminen ei ole vaihtoehto, joten se tulee näkymään tänään ottelun tuloksessa.

 

Puoliaika.comin toimitus suosittelee NordicBetin listalta seuraavaa kohdetta:

FC Vantaa – HerTo 2 @2.35

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here