Kolmen kohteen kattaus Valko-Venäjän viheriöille

Eilinen triplauskuponki saatiin nätisti maaliin ja pistetään rahat poikimaan. Lapulle löytyy kova kolmen kohteen kombo.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3.00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Lok. Gomel – Naftan

Tähän divarin matsiin lähdetään kohtalaisen kevyellä kohteella liikkeelle. Lapulta löytyy Lokomotiv Gomelin maali, pienellä kertoimella. Kotijoukkue on selkeä ennakkosuosikki tähän matsiin.

Rukh Brest – Gorodeya

Rukh Brest isännöi Gorodeyaa Valko-Venäjän Valioliigan päivän keskimmäisessä matsissa. Nämä keskikastin seurat ovat pelanneet äärimmäisen vähämaalisia matseja. Molemmat joukkueet ovat kuuden pelin aikana alittaneet 2.5 maalin rajan jokaisessa ottelussaan. Ennen kaikkea Rukh Brestin kuudessa pelissä ollaan nähty vaivaiset neljä maalia. Underin pelaaminen tähän matsiin on todelllinen no-brainer tason valinta.

Dinamo Minsk – FC Slutsk

Päivän kenties mielenkiintoisin kamppailu pelataan Dinamo-stadionilla kello 18:00. Dinamo Minsk saa vastaansa sarjaa johtavan FC Slutskin. Viime kaudella alempaan keskikastiin kuulunut Slutsk on pelannut yli odotusten, josta myös päivän kertoimet antavat omat viitteensä.

Kotijoukkue Dinamo on siis ennakkosuosikki tähän peliin, vaikkei se ole allekirjoittanutta täysin vakuuttanutkaan alkukauden esityksillään. Tästä syystä lähdetään haistelemaan molempien joukkueiden maalia, jolla kruunataan triplauslappu. Slutsk on kauden kahteen vierasotteluunsa osunut viiden osuman verran. Kun tähän huomioidaan Dinamon ajoittaiset nukahtelut puolustuspelissä, voidaan hyvillä mielin iskeä BTTS kiinni.

TRIPLAAMAAN!

Video: David Beckhamin unelmavapari lähettää Englannin MM-kisoihin 2002

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here